Uzungöl er en af ​​de smukkeste byer ved Sortehavet

Uzungöl ligger i provinsen Trabzon, en af ​​de smukkeste byer i den østlige Sortehavsområdet i Tyrkiet. Uzungöl ligger i en dal af samme navn Uzungöl søen, i et grønt miljø. Uzungöl af vandet er mere roligt. Uzungöl er omgivet af høje bjerge og frisk luft er ren ilt. I Uzungöl, vil de lokale byde dig velkommen med deres varme smil og giver dig mulighed for at opdage de flerfarvede træer, kultur og det krystalklare vand i regionen af ​​Sortehavet. På vejen til den høje plateauer, er der mange træhuse. I en af ​​de mest farverige region i Anatolien, Uzungöl er altid klar til at byde gæsterne, og at enhver tid af året!
Desuden Uzungöl søen dækker et forholdsvis stort område og i en af ​​de grønneste dale i Sortehavet, med sin naturlige skønhed og ren luft.
Uzungöl er især i de senere år blevet et stort turistmål, beliggende mellem bjergkæder i Kaçkar og Soganli. Den vidunderlige milde klima og naturskønne udsigt imponerer sine besøgende hele året.
Overnatning meste bygget af træ og sten, giver dig mulighed for både landsbyen og det omkringliggende område til at udforske flere dage. I de cafeer og restauranter i nærheden af ​​søen, kan du prøve det lokale køkken. De plateauer af Haldizen, Şekersu og Gare stjerne er inden for rækkevidde af Uzungöl og er et must, hvis du besøger denne region. Du kan deltage i udflugter til de mange kratersøer i de højere områder og nyde den fantastiske udsigt og indånde ren ilt og gang i et perfekt miljø. Den lokale befolkning i regionen er kendt for sin gæstfrihed og du har også mulighed for at stifte bekendtskab med deres traditionelle lokale kostumer og danse.
Indbegrebet af en rigelig og smuk natur. Uzungöl venter på at blive opdaget af besøgende. Regionen tiltrækker mange besøgende i løbet af de forskellige festivaler i løbet af året. Den Uzungöl modelfly Festival finder sted hvert år i juni måned. Under festivalen kan du også paragliding, kajak, sejlads og windsurfing. Hvis du er blevet overbevist og ønsker at opdage de naturlige skønheder Uzungöl, behøver du kun at bestille en flyvning. Der er retur flyvninger fra alle større lufthavne i Tyrkiet til Trabzon. Fra lufthavnen du går med en shuttle bus, offentlig transport eller en taxa til Uzungöl.