Safranbolu en drømmende by i Tyrkiet

Safranbolu er en drømmende by af historisk betydning, som ligger i Sortehavsområdet i Tyrkiet. Safranbolu stat siden år 1994 på World Heritage List over UNESCO. Safranbolu historie går tilbage til oldtiden, er det en af ​​de største byer i mange civilisationer. Som en af ​​de vigtigste og smukkeste arv i provinsen Karabük er Safranbolu ligger i den vestlige Sortehavsområdet. Safranbolu giver dig mulighed for at se fine eksempler på traditionel osmannisk arkitektur.
Safranbolu hilser alle, der ønsker at nyde under et ophold i den uspolerede natur og spor af historien vil opdage. Safranbolu er kendt verden over, ikke kun for sin gamle artefakter, men også for sin historiske struktur, der minder om osmanniske gange. Husene i Safranbolu er blevet bevaret i god stand. Husene er centralt beliggende, og derfra kan du udforske området. Husene blev bygget i det osmanniske periode, en af ​​de store civilisationer, der har påvirket den anatolske kultur. Husene i Safranbolu inspireret opførelsen af ​​lignende boliger i andre dele af Tyrkiet. Byen er et ideelt sted at udforske den livsstil af forrige århundrede i detaljer.
Selvfølgelig skal du besøge basarer Yemeniciler, Bakırcılar, Semerciler og Demirciler, her kan du købe traditionel kunst og kunsthåndværk.
Hidirli fra bakken, du har udsigt over byen og den smukke natur.
De Kaymakamlar museum kaster lys på historien om Safranbolu. Yoruk landsbyen med sine brostensbelagte gader, er et andet eksempel på traditionel arkitektur. Hvis du vil vide mere om naturen, kan du foretage en udflugt til Mencilis Bulak Cave og Tokatlı Canyon. Safranbolu tilbyder også et udvalg af lokale specialiteter. Slående navnet Safranbolu stammer fra safran, et produkt, der tidligere blev handlet i Safranbolu.
Sitet er også værdsat for sine underholdende festivaler i august og september.
Du kan nå Safranbolu via lufthavnen i Ankara, busserne afgår fra den centrale busstation til Safranbolu.
Betale et besøg på denne magiske by beliggende i en smuk natur.