Didim en magisk feriested i Tyrkiet

Didim er et distrikt i Aydın provinsen og også en by af samme navn. Didim er en af ​​de smukkeste byer i Ægæiske region og en spirende feriested i Tyrkiet. Didim fortryller besøgende med sin naturlige skønhed og arkæologiske udgravninger. Didim historie går tilbage til 8000 f.Kr.. Adskillige historiske bygninger kan findes spredt over hele byen. Fiskeriet er ved siden af ​​landbruget (hvede og bomuldsmarkerne) er en vigtig indtægtskilde. Du bør helt sikkert prøve i lokale retter, hvor fisk og skaldyr er behandlet, dine smagsløg vil være glade for at reagere. Didim fascinerer besøgende med sine azurblå vand og gyldne strande og lækre ægæiske retter. Didim stat siden oldtiden i rampelyset, men har aldrig mistet sin naturlige skønhed. Apollon-templet går tilbage til oldtiden, er en af ​​de vigtigste afgørende træk i byen. Etableret i Dydima hvilket blev anset for hellig jord, denne fascinerende tempel fungerede som et centrum for profeti.
En anden gammel by i Didim er Milet, grundlagt 2000 år før Kristus. Milet blev senere en af ​​de store kystbyer. Flere andre historiske højdepunkter kan besøges i denne region. På museet i Milet, kan du udforske regionens historie fra et bredere perspektiv. Priene er en gammel bosættelse nær byen. Med en historie som går tilbage til det 7. århundrede f.Kr., Priene er hjemsted for mange gamle strukturer såsom templer Demeter, Athene, Zeus og Egypten og House of Alexander den Store og den byzantinske kirke.
Beliggende på bredden af ​​det azurblå Ægæiske Didim har også flere gyldne strande. Strandene Altinkum og Akbük inviterer dig til at nyde havet og solen. En malerisk landskab, omgivet af oliven- og fyrretræer og naturlige vidundere såsom Lake Bafa, Didim er også levested for mange arter af fugle.
 Didim er et af de centre, hvor du kan finde de friskeste skaldyr og den bedste olivenolie.
Takket være det milde klima, kan du selv i vintermånederne, vandsport og dykning.
Er du klar til at opdage den magiske by Didim, byen har allerede mange besøgende fortryllet?. Dannet ved hånden af ​​natur og historie, Didim skaber underholdning og uforglemmelige øjeblikke i løbet af forskellige festivaler.
International oliven festival afholdes i oktober, er at fremme og bevarelse af oliventræer, en af ​​de vigtigste naturressourcer i provinsen. Fra lufthavnen i Izmir og Aydin, kan Didim nås med bus eller udlejningsbil.
Jeg ønsker dig en behagelig rejse ind i hjertet af naturen, hvor du rent faktisk skal bruge din næste ferie i Tyrkiet.