Şirince kultur og natur i Tyrkiet

Şirince i Tyrkiet er en smuk lille landsby, som består af smalle gader med gamle nabohuse. Şirince er et distrikt i Selçuk og ligger i provinsen Izmir. Historien om byen går tilbage til oldtiden, da det blev kaldt som Efesos i bjergene. Det er kendt, at de friske hvide huse, der er blevet bevaret indtil i dag, blev bygget i det 19. århundrede. Holdes i deres oprindelige arkitektoniske stat og midt i et frodigt grønt landskab, husene giver en smuk udsigt.
Şirince er kendt for sine hoteller, små restauranter, vinkældre og dens indbydende Ægæiske befolkning. Şirince er klar til at modtage gæster i hver sæson! Şirince, hvis navn betyder "charmerende", er et Ægæiske landsby beliggende faktisk identisk med betydningen af ​​sit navn er i smuk natur består af frodige grønne skove, olivenlunde og vinmarker. Şirince byder dig velkommen med en fantastisk udsigt over skovklædte bakker. Desuden er det placeret i nærheden af ​​Izmir og feriesteder som Cesme og Kusadasi.
Boder og små butikker placeret ved indgangen til landsbyen, der sælger alle former for hjemmelavede behandler og håndlavede souvenirs, de lokale vinproducenter ofte bifalder deres gæster gennem gratis prøver af frugt vin fremstillet af druer og grøntsager, der dyrkes i området. Du kan nyde et glas vin og prøv nogle af de traditionelle specialiteter i Det Ægæiske køkken i lokale restauranter. De to historiske kirker beliggende i den lille landsby bringe dig tilbage til det 19. århundrede. Du vil blive imponeret af arkitekturen.
Sæbe, syltetøj og andre lokale souvenirs fremstillet af naturlige produkter er sjovt for dig, men også til at give som souvenirs. De gør dit besøg til Şirince til en mindeværdig besøg.
Nyd solnedgangen i Şirince. De orange farver på trævinduer i de hvidkalkede huse. Şirince er det ideelle feriemål for feriegæster, der nyder at udforske gamle landsbyer og naturlige vidundere.
Som en lille, men hyggelig landsby Şirince tiltrækker opmærksomhed gennem sin festival, det giver et rigt program af farverige aktiviteter. Den Şirince vintage kultur, kunst og venskab festival er vært for en række sjove aktiviteter og arrangementer som live-koncerter, vinsmagninger og danseforestillinger. Festivalen afholdes hvert år i oktober.
Du når Şirince gennem lufthavnen i Izmir, bussen derefter efterlader dig til Selçuk, dermed tage minibus til Şirince.