Assos, en blanding af historie og natur i Tyrkiet

Assos er beliggende i et af de smukkeste og mest uberørte bugter i Canakkale. Assos er en blanding af historie og natur og den tyrkiske navn er Behramkale. Assos efterlade et uforglemmeligt indtryk på gæsternes grund af sin rolige blå hav og smukke strande. Omgivet af oliventræer og frugttræer, berømt for sin vin, denne smukke by var også den kommercielle og kulturelle centrum i den romerske og hellenistiske perioder. Grundlagt i oldtiden og placeret på den Mexicanske Edremit, 200 meter over havets overflade, Assos er altid klar til at byde gæsterne.
Den ideelle feriemål med sine gamle byer, naturhavn, grønne landsbyer og lækre retter. Placeret på den sydlige side af Biga halvø, der grænser op Ægæiske Hav, blev den antikke by Assos grundlagt 6000 f.Kr.. Tempel Athena er en af ​​de største attraktioner. Havnen er den livligste del af byen. Her kan du prøve de lækre retter i Det Ægæiske køkken, tage en svømmetur, eller bare slentre langs bådene af fiskere fortøjet langs havnen. Du kan spise i restauranter og cafeer i havnen, smage den berømte lokale is og nyde den fortryllende landskab i mellemtiden. Assos er berømt for sine smalle gader, historiske stenhuse og frodige grønne landskaber.
Assos har flere blå flag strande, hvor du kan nyde solen og havet. Kadirga Bay, Koruoba, Sokakagzi og Assos havn er nogle af de foretrukne steder, hvor du kan nyde det dybe blå hav. Ønsker du at tilbringe din næste ferie i et himmelsk bugt, er du nødt til Assos.
De nærmeste internationale lufthavne for at nå Assos ligger i Istanbul eller Izmir. De langdistance busser afgår fra den centrale busstation til Canakkale. Pendulkørsler eller Dolmuş (minibusser) orlov fra Çanakkale (central bus station) og tage dig til Assos og andre destinationer i provinsen Canakkale. Du kan flyve direkte fra Ankara Turkish Airlines (1 time 15 minutter) til lufthavnen Canakkale, Assos er det kun 87 km. Fra flere lufthavne i Tyrkiet (f.eks Istanbul, Izmir, Antalya og Bodrum) ligger på Canakkale fløjet med én mellemlanding.