Göcek Tyrkiet et skjult paradis

Göcek i Tyrkiet er en skjult paradis. Göcek er en af ​​de smukkeste byer i Det Ægæiske Hav, som ligger i provinsen Mugla, der består af mange øer og bugter. Det er blevet en af ​​verdens største sejlads centre, takket være opførelsen af ​​nye havne. Göcek fascinerer sine besøgende med sin naturlige skønhed og klare blå hav. Placeret i området mellem Fethiye og Dalyan, Göcek er det vigtigt center for sejlads og blå krydstogter. Klima Royal Mediterranean, gør turist sæsonen starter i maj og slutter i oktober. Göcek er det sted, hvor de smukkeste farver af sol, hav, strande, skove og harmonisere. Göcek er det ideelle feriemål for turister på udkig efter en afslappende og fredelig ferie.
Ved at deltage i båden til de smukkeste bugter i regionen, nemlig tolv øer tour, kan du nyde det azurblå hav og udforske det naturlige landskab. Blå krydstogter vise deres gæster de fantastiske naturlige vidundere Göcek. Du kan også få din egen båd, for dig alene, eller leje dine venner og familie. Hvorfor ikke leje en cykel eller motorcykel og tage en tur gennem de frodige grønne skove. De seks separate lystbådehavne i regionen, bidrager til det smukke landskab og har forvandlet området til et mekka for sejlere.
En dejlig udflugt for vovehals fra Babadag bjergene og paragliding nær Fethiye. Traditionelle markeder i det offentlige rum i Gocek sammen med lokale butikker og tilbyde en farverig forestilling for de fans en rig variation af håndlavede souvenirs. Göcek er en af ​​de mest uspolerede steder i Tyrkiet. Göcek byder dig velkommen og vente på dig og vil helt sikkert tilbyde en afslappende ferie. Göcek tilbyder en enkel livsstil uden brummen af ​​nattelivet. Venlige små cafeer og restauranter danner underholdning i Göcek.
Gocek henleder også opmærksomheden på sig selv for festivaler. Den Göcek uge løb afholdt i uge 2 til November 6, 2015, er en fase af mange båd og yacht løb. Med deltagere fra hele verden, omfatter festivalen programmet en bred vifte af aktiviteter. Hertil kommer, i april, den internationale festival for børn. Børn fra regionen og fra Indonesien til England for at udveksle deres kultur. Derudover sikre karneval og tomat festival både afholdes i maj for den forestilling.
Sådan kommer Göcek? Den Mugla Dalaman lufthavn er den nærmeste lufthavn i regionen, vil en minibus tage gæster til Gocek. De berømte seværdigheder Dalaman og Fethiye kan nås på mindre end en time.