Foca, Tyrkiet er et af de smukkeste steder i det Ægæiske region

Foca, Tyrkiet er et smukt ferieparadis. Foca fortryller alle med sin naturlige skønhed og klare hav. I oldtiden var kendt som Foca Foca, opkaldt efter de sæler, der befolker området. Beliggende i den nordlige del af provinsen Izmir på omkring 43 km fra centrum af Izmir, er den attraktive kystby opdelt i Eski Foca (Old Foca) og Yeni Foca (New Foca). En typisk beach resort, men Foca vil imponere dig med sin naturlige vidundere. Foca blev nævnt i mange gamle legender.
Området omkring Foca tilbyder en fantastisk udsigt med sin lange kystlinje og mange bugter. Foca hilser besøgende hele året og ikke kun på grund af de naturlige vidundere, men også for sin historiske arv.
Foca hilser sine besøgende med en række turistattraktioner lige fra historiske steder, små øer, betagende kyststrækninger og lækre varianter. Den beskyttede Middelhavet munkesæl har sit hjem. Store attraktioner omfatter slottet og Beşkapılar Dis slot, nu bruges som open-air teater i fortiden var naturligvis reelle højborge. Fatih, Kayalar, Hafiz Suleyman Aga Moskeer er andre højdepunkter. Desuden, selv stenhus i templet i Athena, open air tempel Cybele og Seytan Hamami. Eski Foca er berømt for sine autentiske historiske hjem.
Eski Foca er et af de steder, du skal besøge.
Du kan nyde den sandstrande, sol og klare blå hav af bugten og øerne, der ligger på kystvejen i Eski Foca til Yeni Foça. Fiskeriet er en af ​​de vigtigste indtægtskilder. Foca tilbyder de mest delikate retter af Ægæiske køkken. Foca er besøgt af mange besøgende, ikke kun for sin skønhed, men også for festivaler. Hvert år i september er den internationale Foca kultur, kunst og fiskeri festival afholdt, omfatter programmet en række sjove koncerter, forestillinger og aktiviteter. Du må ikke forlade området, før du har bragt til markedet, der afholdes ugentlige søndag besøg. Den traditionelle Tarhana festival, afholdes hvert år i august på Yeryüzü Pazari pladsen. Der er for det meste økologiske agro produkter, der tilbydes i regionen.
Du kan opnå det bedste fra Izmir Foca, bringer pendulfart uden porte lufthavnen, minibusser, men også den offentlige transport i en kort tid til Foca. Selvfølgelig kan du også udforske området i bil. Foca er den ideelle destination for turister, der ønsker en ferie midt i naturen!