Trafiksikkerheden bilkørsel i Tyrkiet

Vil du under din ferie er ikke kun på stranden, men du vil med din leje bil for at udforske den smukke Tyrkiet, vil jeg informere under nogle oplysninger om trafik, din trafik sikkerhedsmæssige fordele.
Den unikke og smukke natur i Tyrkiet venter på at blive ved vacationers, der er villige til at gå den vej opdagede
Biludlejning: Biludlejning selskaber kan normalt findes i nærheden af ​​lufthavnen samt i mange bycentre og resorts. De vil give dig den bedst egnede bil til en behagelig rejse.
Baner: Tyrkiet de kører på højre side af vejen, som i mange andre lande i verden.
Chauffører skal tjekke deres spejle før afgang.
Sikkerhedsseler og barn: førere og passagerer er forpligtet ved lov til at bære deres sikkerhedssele straks efter bording indtil den tid, du når den endelige destination. Børn under 7 år er forpligtet ved lov til at sidde i en barnestol.
Kørsel under påvirkning: den lovmæssige grænse alkohol for førere er begrænset til 0,5 promille, da kørsel i Tyrkiet er forbudt. Chauffører, der er dømt for kørsel under påvirkning i risiko for en bøde på TL 700 og en indtagelse af kørekortet i en periode på seks måneder.
Mobiltelefoner: For føreren er ikke tilladt at bruge, mens man kører for deres egen sikkerheds skyld, for deres passagerer mobiltelefoner. Ved hjælp af en mobiltelefon under kørsel er forbudt ved lov, og straffen for at overtræde denne lov er en bøde på TL 73.
Rejs til destinationer væk fra turist centre: har du endda virkelig udforske den smukke og ukendte Tyrkiet, altid bruge en god kort eller GPS, og være opmærksom på vejskilte.
Tol: nogle af de store motorveje er betalingsveje i Tyrkiet, som kan bruges til et mindre gebyr. Hvis du ønsker at leje en bil altid bede om råd på biludlejning.
SOS bilister kan ringe på følgende numre en nødsituation, 154 og 156 trafik gendarmeri.
Nedenfor er alle mulige vigtige telefonnumre, der bidrager til en ubekymret ferie.
112 Sygdom / ambulance.
110 Brand.
155 Politi.
156 gendarmeriet.
158 kystsikring.
113 Lægebehandling.
114 Poison / forurening.
177 af skovbrande.