Købe Boliger i Tyrkiet

Erhvervelse af fast ejendom i Tyrkiet af udlændinge tilladt. Der bør udvises forsigtighed, når de køber f.eks en ferie, og du nødt til at tænke over nogle ting.
Selvom det tyrkiske retssystem har været forbundet med europæisk lovgivning, dels på linje var det endda helt overtaget som handelsloven, er der nogle forskelle i erhvervelse af jord og ejendom. Ønsker du at købe fast ejendom, er en kvalificeret og uafhængig advokat er afgørende. Kvalificeret, fordi den praktiske side af overdragelsen af ​​ejendomsretten fyldt med risici for uerfarne advokater. Uafhængig fordi de ofte arbejder med ejendomsmæglere, og derfor mere repræsentere interesser mæglere. Det bedste du kan fra dit eget land forsøger at komme op med en kvalificeret advokat eller advokat i tyrkisk lovgivning i kontakt. Han vil være på vej helt sikkert hjælpe, så helt sikkert kan henvise til. Til en kompetent kollega i Tyrkiet
Tip: gøre brug af den gunstige finansiering.
Har du allerede fundet deres drømmebolig i Tyrkiet, for eksempel via internettet eller avisannoncer, er du nødt til at tænke grundigt over finansieringen. Kig i dit eget land er en tyrkisk bank, finansiering af op til 70% - 80% af likvidationen værdi er ofte muligt. Desuden er disse tyrkiske banker har detaljeret lokalkendskab og er kendt i det tyrkiske ejendomsmarked. Som et resultat, behøver du ikke betale for meget for din ferie i Tyrkiet. Renter på realkredit er dog ganske lidt højere, måske tage et personligt lån, huse i Tyrkiet er faktisk overkommelig, tilstrækkelig til at bygge bro.
Tip: Pas på falske tilbud. Forbered dit hjem så godt for. Det er ikke ualmindeligt, at mæglere for at tilbyde billige boliger, når du tænder ud ikke at eksistere, eller bare tilfældigvis boliger solgt på stedet, og de ​​forsøger at sælge dig. Meget dyrere hjem Put skriftligt tidligere bestemt, at hvis din ankomst huset synes at have solgt mægler rejseudgifter vil blive refunderet.
Aldrig tip tur med kontanter!. Åbne en bankkonto med en tyrkisk bank i dit eget land. I Tyrkiet kan du uden ekstra omkostninger som disponere over dine aktiver.
Når du har besluttet at købe i Tyrkiet et hjem.
Tip ikke gemme i sidste øjeblik. Konsultere en advokat, selv om det naturligvis omkostninger, advokaten vil ikke blindt stole på løfter om sælger og mægler. Kontrakten om salg, der genereres hos notaren, betyder ikke noget, men at sælgeren gør et løfte om at sælge til dig. Sommetider vil du sælger og mægler i forvejen har en 50% depositum. Tænk grundigt over, om du virkelig løfte er så meget værd. En vellykket mægling af mægleren er naturligvis kun tilgængelig, hvis du er registreret som ejer i tingbogen.
Tip betale noget på forhånd, kan et løfte brydes hurtigt.