Ordu feriemål på den tyrkiske Sortehavet

Ordu
Ordu er også nævnt som porten til Sortehavet og er kendt for sin tempereret klima med milde vintre og kølige somre. Provinsen Ordu ligger ved foden af ​​en grøn bakke, det er en af ​​de grønneste og roligste områder langs Sortehavets kyst af Tyrkiet. På grund af det regnfulde klima, jorden er meget frugtbar, og dermed er der en masse grøntsager og frugt. Hertil kommer, at kombinationen af ​​den grønne skov, der dækker hele området og spektakulære blå hav.
Byen er i harmoni med naturen.
Hasselnød produktion er indlysende kendetegn Ordu. Den gyldne hasselnød Festivalen afholdes hvert år i september måned. De chokolade hasselnød chokolade er en reel behandler.
På vejen til Samsun, byen smukke fiskerlandsby Unye, der ligger cirka 77 kilometer vest for Ordu. Der er rene, smukke strande for at nyde den fredelige atmosfære og de mange hasselnød plantager, som er typiske for regionen. De lilla klippeformationer og historiske grave, der er hugget er levn fra den tid i begyndelsen af ​​romerne.
Fatsa er en anden by berømt for sine haver og hasselnød Sarmasik, vil du finde de termiske bade. I nærheden ligger ruinerne af en borg kaldet Slot Bolaman, med en typisk tyrkisk hus fra det 18. århundrede, hvor ejendommen er bygget. En anden stor attraktion er den byzantinske kirke 19. århundrede beliggende i Jason Yason cape i distriktet Persembe øvrigt er det nu omdannet til et arkæologisk museum.
Ulugol er en vulkansk krater sø og søen er også kendt for vilde andejagt.
Det omkringliggende område er dækket med skov, og du kan også lejr.
Byen Ordu hovedstad i eponyme provinsen, tidligere kaldet Cotoyora har flere minder fra fortiden. For eksempel Pasaoglu Mansion, som nu fungerer som et folklore museum. Den tilhørte en velhavende og indflydelsesrig familie osmanniske 19. århundrede. I en bestemt kirke fra det 18. århundrede, er nu Tasbasi kultur downtown.
Ordu, hasselnød hovedstad, er altid klar til at byde dig velkommen. Velkommen Ordu lader dig nyde de værdier i byen, men også sin kultur og sine kulinariske lækkerier.