Udflugter Alanya


 Dim huler
Hvis du er i Alanya i løbet af din ferie i Tyrkiet har fået nok af blot strand og pool på dit hotel, kan du vælge mellem en lang række udflugter.
Hvis du ønsker at være brun og forblive et besøg på en traditionel tyrkisk bad, også kendt som en hammam besøg værd, kom tilbage afslappet efter et dampbad, massage og krat, og du vil være i stand til at fortælle efter besøget i det tyrkiske bad en uforglemmelig oplevelse.
  Tag en sejltur, er der ingen bedre måde at slappe af end på en båd for at nyde det klare blå vand i løbet af ferien, og hvis du er heldig at se. En havskildpadde eller en delfin Den strålende sol, svømme og solbade, musik og fantastiske panoramaer gøre dagen fuldendt.
Rafting på floden, nyde spændingen og spændingen i løbet af denne spændende udflugt, som er hjertet af den modige besøgende Alanya slå hurtigere. Efter nogle sikkerhedsanvisninger og uddele en redningsvest, vil du blive tildelt en båd for to eller otte personer, og under vejledning af en erfaren guide.
Alanya Aqua Park. Den største vandland i Tyrkiske Middelhavskyst inviterer dig til en dag med sjov, action og eventyr! Aqua parken er en oplevelse for hele familien. Prøv de mange vandrutsjebaner, bølge puljer slappe af og nyde den smukke udsigt over havet.
Jeep safari, nyde en hel dag fra den slagne vej i denne maleriske del af Tyrkiet. En jeep safari betyder en hel dag med sjov og sightseeing. Få at vide det tyrkisk landsby liv, et besøg på en moske, nyde den naturskønne udsigt og frokost på floden Dimay. En jeep safari er en stor adrenalin tur til Taurusbjergene, omkring en spændende rute for snoede og asfalterede veje.
Besøg den spektakulære Sapadere Canyon og se de spektakulære vandfald i løbet af denne tur tager du også til at besøge drypstenshuler Dim, huler dækket med mange typer af stalaktitter og stalagmitter. Efter en køretur gennem Taurus bjergene vil du have mulighed for at beskue. Den naturlige skønhed af canyon og falder op luk Du kan endda svømme i de naturlige pools. Dim huler er 360 meter lang og ti til femten meter bred og høj.
Udover disse udflugter som beskrevet ovenfor, er der også ture til de berømte Pamukkale og til de historiske byer Myra Demre og Kekova. Sejlture tage dig til Green Canyon. The Green Canyon sejltur på en af de smukkeste søer i verden skaber en anden dimension med fantastisk udsigt langs de to kløfter, vil en anden tur tager dig til de grønne farvande i Manavgat-floden.
I Alanya distraktioner bugne, ville det være en skam, at du vil bo. Under din ferie i Alanya kun på stranden eller ved poolen på dit hotel Tyrkiet har meget mere at byde på.