Udflugter Bodrum

I Bodrum Tyrkiet finder du alt til at lykkes din ferie. Det er en stille fiskerby, hjem svamp dykkere, sejlere, fiskere og hvidkalkede huse med bougainvillea mod muren, men også med nogle spektakulære underholdning centre. Nyd morgensolen og havet, i en rolig bugt, en populær strand, eller bestille et krydstogt. En sejltur med frokost langs kysten af ​​Bodrum er et populært udflugtsmål. Normalt flere bugter er færdig, hvor du kan svømme og snorkle i det krystalklare vand, nyd den smukke udsigt og den blide skvulpen bølger. På Black Island i en halv time fra Bodrum, kan du bade i grotten, hvor det varme mineralvand kommer ud af klipperne. Båden normalt afgår kl 11.00 og er tilbage omkring 17.30.
En anden meget populær udflugt er et besøg på et tyrkisk bad, bad omfatter separate mænds og kvinders sektioner, badet er åbent dagligt hele året fra 9:00 til 20:00.
Bodrum prale af nogle 15 dykning punkter, med typiske Ægæiske Hav og Middelhavet flora og fauna. For de mindre erfarne dykkere, det giver lavt vand strømme uden en masse fisk, mens nogle dybere punkter har små strømme for erfarne dykkere.
Nogle gange, har du op til 40 meter sigtbarhed i det krystalklare vand. Klippeformationer give husly til bas, blæksprutte, barracuda og andre forskellige arter. Måske kan du også se de antikke ankre, som 2.000 år gammel. Koralrev er fuld af fisk, ideel til skydning.
En jeep safari er ung, men også gamle et populært udflugtsmål. Kørsel i Suzuki Jeeps, for det meste off road og rute omkring 130 km, hvor du kan beundre i denne region. Fleste enestående udsigt over landskabet Jeep safari begynder ofte på 10:00, har en kaffepause i Ciftlikkoy, fører gennem landsbyerne og Etrim Mumcular og så skal du nå den søvnige landsby Mazi til frokost og en svømmetur i den smukke bugt. Fortsæt derefter safari gennem fyrreskove og bakker, at ankomme i Bodrum. Derefter igen ved 17:30
Efesos og Pamukkale er to udflugter, der er sikker på at blive vist på programmets udseende for mere information om de enkelte meddelelser.
Bare et par miles fra Bodrum, er den græske ø Kos, hydrofoilen afgår fra Bodrum på 9:00, overfarten tager kun 20 minutter. Båden derefter afgår klokken 16:00 fra Bodrum. Du kan yderligere organisere din dag på den smukke græske ø selv.