Bozcaada Tyrkiet er en af de smukkeste pletter på Det Ægæiske Hav

Bozcaada 
Bozcaada ligger i den nordlige del af Det Ægæiske Hav og er den tredje største ø i Tyrkiet.
Hver besøgende bliver betaget af hendes skønhed. Bozcaada ligger inden for grænserne af provinsen Çanakkale. Her kan du nyde en vidunderlig by og nyde en fredelig ferie. Regionen er kendt for sine vinmarker og vine, og ligger lige ved indgangen til strædet Canakkale.
I oldtiden blev øen kaldt Tenedos. Bozcaada er en lille og dejlige ø. Der er også mange historiske bygninger. Hvis du ønsker at smage vine og ønsker at udforske den smukke ø, bare du skal bestille.
Bozcaada er et af de unikke øer i Tyrkiet. Det tilbyder i hver sæson en fredelig og naturlig ferie. Øen er omgivet af uberørte strande og kyster af øen er sandet og er integreret med det blå hav. De strande og bugter Ayazma og Habbale Sulubahçe, Beylik, Çayır, Tuzburnu Tekirbahçe og giver dig mulighed for at nyde det Ægæiske Hav.
Den Ayazma kloster, slottet af Bozcaada, museet, Jomfru Maria kirken og moskeen Alabey vise deres arkitektur, spor af historien. Bozcaada ikke forlade uden at se dem.
Pæoner er symbolet på Bozcaada, er de især langs vestkysten. På øen, kan du være aktiv: windsurfing, dykning, vandre-og cykelture er mulige.
Det højeste punkt på øen er bakken Göztepe, med en højde på 192 meter dominerer bakke med udsigt over det hele. Gennem en smal vej, kan du køre op både solopgang og solnedgang er virkelig smukke.
Bozcaada er en af de smukkeste pletter på det Ægæiske Hav. Den Bozcaada kultur, kunst og litterære festival finder sted hvert år i september. En lokal smagning også finder sted i september, lækker mad med de lokale og turister på øen.
Du kan nemt nå andre Bozcaada. Når du ankommer med bus eller bil i Canakkale, kan du tage færgen, som afgår fra Geyikli. Det er nu tid til at udforske. Skjulte og beskyttede paradis Bozcaada.