Surfing i Gökçeada, Tyrkiet

Gökçeada
Gökçeada , den største ø i Tyrkiet , var i mange år et stridspunkt mellem Grækenland og Tyrkiet.
Tidligere i dag, men boede her 9.000 grækere på øen, kun 200, før 8.000 tyrkere. Som en windsurfer ikke . Du meddelelse om denne kamp De stærke sommer vind vil sikkert overraske og glæde. Det første indtryk af øen Gökçeada er meget bjergrigt og øen var beboet siden oldtiden. Talrige kilder og søer giver frugtbar og frodig landbrugsjord , selv om sommeren . Vejnettet på øen er fint , kan du nå næsten hele kysten i bil eller scooter , undtagen den nordvestlige kyst.
Min favorit surf pause er beliggende i den sydøstlige del af øen og er beliggende i bugten Aydincik . Overhold bjergpasset mod syd, fra toppen har du en visning på en stor slette med sandstensklipper og i baggrunden en mørk blå hav, med skumtoppe . Du passerer Eselek , som ofte blæser støvet af vinden gennem gaderne . De syd -østlige del af øen Gökçeada adskiller geografisk fra resten af øen. Her det nordøstlige vinden blæser og frugttræer bøjning rytmisk i vinden. Visningerne over naturligt sandet Aydincik er overvældende.
Du vil møde mange windsurfere , vand overflade er glat og mørk turkis blå. Dette er virkelig den absolut drøm scenario mange hastighed dæmoner .
Overbevis dig selv og gå igen til Gökçeada .