Tyrkiet Islands ferie

I Tyrkiet er der forskellige kyster : Det Ægæiske Hav , den tyrkiske riviera ved Middelhavet , kysten af ​​Marmarahavet og Sortehavet . På den ægæiske kyst er velkendte byer som Izmir og resorts med fantastiske sandstrande, såsom Bodrum, Cesme, Akkam , Teos , Sigacik , Marmaris , Datca , Kusadasi , Pamukkale og Fethiye. Kysten består af sandstrande , bjerge , der når til havet , gamle varme kilder , historiske steder, fyrreskove , bugter og laguner.
Den tyrkiske riviera strækker sig fra Cape Anamur til Antalya -provinsen . På hvert trin , du indstille støder historiske steder. Taurus bjergene , klipper , sandstrande, bugter og de ​​berømte resorts her Antalya, Side og Alanya. Kysten af Marmarahavet er også populær blandt turister . De resorts Erdik , Gemlik og Yalova er meget populære , især blandt den lokale befolkning , det samme gælder for ferie-regionen på Sortehavets kyst, såsom Giresun , Ordu , Unye , Sile , Kilyos og Akcakoca . Strandene er virkelig smuk, og du kan slappe fantastisk. Især i Det Ægæiske Hav , er der nogle smukke øer , for eksempel i provinsen Canakkale Bozcaada . Bozcaada har kun omkring 2.500 indbyggere. Det højeste punkt er Göztepe , en bakke på 192 meter.
Øen PACE omfatter også provinsen Canakkale og tiden synes at have stået stille. Øen er beliggende ved indgangen til Dardanellerne . Du kan endda se på øen Troja. Landskabet er fantastisk og har mange charmerende landsbyer. En anden populær ø Catalada er også kendt under navnet Ada Catal . På øen er tre koniske bakker, som gav øen sit navn , nemlig fork ø. Øen Catal Ada er tæt på Bodrum og Turgutreis i Det Ægæiske Hav. Turbåde tager dig til øen, kan du læne dig tilbage på øen og også fint dykning .
Tyrkiet er et vidunderligt feriemål for soldyrkere og især for rejsende , der er interesseret i historien om dette enestående land og det gælder ikke kun for de kystnære områder, men også for øerne.