Hoteller kun for voksne i Tyrkiet

Hoteller kun for voksne bliver mere og mere en tendens. Tyrkiet har flere hoteller for kun voksne . Tyrkiet er en destination for både unge og gamle , men du er med din partner eller med dine venner og veninder på ferie og ser frem til en uge med sol , hav og afslapning ved poolen . Vises her i praksis lidt er kommet. I restauranten vil du blive væltet af børn , pool sprøjt , våde dem ved at lade hver af bomber og stille læsning kommer de skingre børnestemmer også noget rigtigt.
Disse klager nåede også agenturerne. De ridset deres hoveder og så et hul i markedet : rejse for folk, der ønsker at have en ferie uden en (lille) børn. Flere og flere rejseselskaber tilbyder sådanne ture under en separat etiket , normalt kun par " ," kun voksne "eller" kun voksne "kaldet.
I de følgende 3,4 og 5- stjernede hoteller i Tyrkiet kan nyde sammen ro, romantik , wellness , sport og luksus. Bare ren afslapning uden stress ! . Disse hoteller garantere dig en ubekymret ferie som en voksen. Dyrkes i Tyrkiet betyder reserveres fra 14 år, 16 år eller 18 år.
Hotel Alba Royal ***** ( Side / Colakli ) (14)
Alinn Boutique Hotel **** + ( Dalaman ) (16)
Commodore Elite Suites & Spa **** ( Side / Evrenseki ) (18)
Flora Garden Beach Club **** + ( Side / Kizilot ) (16)
Sensimar Belek Resort & Spa **** + ( Belek / Bogazkent ) (18)
Club Magic Life Kemer Imperial **** ( Kemer / Göynük ) (16)
Hotel Voyage Bodrum **** ( Bodrum / Bardakc bay) (16)
Sensimar Side Resort & Spa **** + ( Side / Kumköy ) (18)