Ferie i Tyrkiet Datça halvøen

Datça
Den næsten 100 km lange Datça halvø vest for Marmaris. I begyndelsen af ​​halvøen, du krydsede sydgående en vild romantisk og dels ensomme landskab , før du når den travle kystbyer rundt Turunc . Du vil finde en vidunderlig hotel og en række villaer. Længere nede ad vejen til Datca, du med Hotel Hisaronu anden mulighed for en rolig ferie i et behageligt miljø . En meget flot bjergvej kører lige bag Marmaris fra dette pass har du en vidunderlig udsigt over bugten Gokova og på den anden side, kan du se den græske ø Symi under en klar dag. Tidligere turen fra Marmaris til Datca var tidskrævende , nu kan du nå Datça i omkring en halv time. På den anden side af passet, mod Datça du kommer først i et landbrugsområde , en frugtbar slette , men til enhver tid kan du tage en dukkert i havet.
Kort før Datça du se langvejs fra ruinerne af nogle vindmøller, der står på en bakke. De er blevet en slags symbol for landsbyen. Byen har en fredelig atmosfære. Ingen ståhej , masser af små butikker, et marked og hyggelige restauranter med borde direkte på stranden for eksempel. To store bugter dominerer bybilledet , på en bugt er marinaen og på den anden vil du finde smukke strande.
Caféer og barer holde åbent i Datça indtil de tidlige morgentimer og i de restauranter, du især nyde fiskespecialiteter. Stolt af alle faciliteter er Datça sparet masseturisme og i Datça du virkelig modtaget som en gæst .