Sanliurfa kulturskatte Tyrkiet

Sanliurfa
Sanliurfa fascination af tyrkiske traditioner. Sanliurfa beliggende i Upper Mesopotamien inkarnerer kulturskatte forskellige aldre, antikke og moderne er blandet med arabisk og tyrkisk traditioner. Her begynder dit eventyr ferie i en beroligende atmosfære. Sanliurfa er en af ​​de ældste byer på grænsen til Syrien , nordvest for Harran Ovasi . Du vil finde den orientalske indflydelse i basarer og i den gamle del af byen. I det arkæologiske museum i udkanten af ​​byen fund fra Urfa og Harran er udstillet . Det er en mosaik af Syrerne fra det 3. århundrede , der ifølge legenden , kom fra en hule på bjerget.
En anden attraktion er Rahman Medresesi det Halil , som også er kendt som Yesil Kilise . Denne moské stammer fra år 1211 , og står ved siden af ​​den tidligere Mary Church . Det er nu Koranens skole etableret. Bemærkelsesværdige er minaret fra det 8. århundrede . Foran moskeen er Birket Ibrahim dammen. Parken er forbundet til flere damme Rahman Gölü den Halil eller Birket Zulha .
Nær Ula Camii er korsfarere kirken. Det er den eneste kirke, der har været fra det tidspunkt Amt Edessa bevaret. For tjent restaurering som et fængsel. Ruinerne af det berømte Crusader slot med sine tårne ​​placeret på en bakke , hvorfra man kan se ned på byen. Det Osmanniske caravanserai har en smuk gårdhave, der anvendes af mænd som et tehus .
En særlig atmosfære give Gumruk -Han og Han Barutcu , de hvælvede basar bygninger. De er blandt de mest berømte monumenter i byen . Under din ferie , bør du helt sikkert betale et besøg i Sanliurfa, fordi der er meget mere at udforske og beundre.