Priene vartegn på den vestlige kyst af Tyrkiet

Priene
Priene hvis du søger til fortiden i Tyrkiet. Hvem bruger sin ferie på den vestlige kyst af Tyrkiet og vil gerne gøre til fortiden i landet, kan en tur tage en udflugt til de steder, Selcuk, Milet og Heraclea . Derudover har du mulighed for at besøge. Ligger på ruten til Soke Milet ruinerne af Priene Priene er en af ​​de mest berømte seværdigheder i regionen.
Denne gang ligger i det sydlige havneby grundlagt af Ionians . I det 6. århundrede f.Kr. . Det var ikke kun en sand port, men udviklet af også som et kulturelt centrum Lydierne . Gaderne blev arrangeret i et skakternet mønster . En høj kampesten fungerede som stedet for Akropolis. Så opstod smukke marmor opførte bygninger . Den gradvise vækst land , mistede porten i det 13. århundrede markant betydning. Siden det 17. århundrede var ruinerne af Priene stigende opmærksomhed. Efter udgravningerne omkring 1900 rente kun steget .
I dag kan du nyde løbet af gader , trapper, stejle stigninger , markedet og mødested , teater, ruinerne af Athen tempel , et tempel for Zeus , fiskemarkedet, en high school, tempel -house Alexander den Store og fundamenter og ruiner af mange andre huse. Det hele giver et klart billede af livet i byen, som også sammenlignes med den græske Pompeji.