Sortehavets kyst i Tyrkiet smukke strande

Sinop
Den tyrkiske Sortehavskyst Se kort , er et ideelt feriemål . Maleriske fiskerlandsbyer skjult i afsondrede vige , miles af sandstrande og solen altid , elsker at svømme. Grøn, skyggefulde skove og bjerge giver den naturlige balance . Fra den nordlige del af Tyrkiet udvider mod øst er fra Sortehavet til grænserne i Bulgarien og Georgien. De Pontiske Bjergene er afspejlet i det krystalklare hav . Grøn Sortehavsområdet passerer gennem kystvejen fra Akcakoca til Hopa .
Her drømmerejse til Safranbolu og Devrek begynder.
Disse byer er kendt for deres traditionelle tyrkiske arkitektoniske stilarter fra forskellige epoker.
Fascinerende er de afsondrede vige feriesteder Cakras , Inkum og Amasra .
Sinop er en af de smukkeste resorts.
Kæmpe hasselnød plantager dækker de frugtbare jorder mellem Trabzon og Samsun . Spektakulær havn , den største ved Sortehavets kyst. Hvis du ser noget bevæger sig længere mod øst af Samsung område, kan du nyde den naturlige skønhed og strandpromenader i turistcentre i Fatsa og Ünye . Desuden den lille by Ordu som indlejret i et paradis blandt de frodige grønne områder. Unik og smuk er udsigten fra byen Giresun på de omkringliggende strande og de ​​forrevne klipper af næsset.
Trabzon vil også finde en af ​​de vigtigste bygninger , Hagia Sophia med Ayasofya Museum. Betagende er af den opfattelse Boztepe Park og Ataturk hus. Den verdensberømte Sumela kloster fra det 14. århundrede på en stejl klippevæg bygget i en højde af 250 meter af Kong Alexius III. Du vil finde det en smule ud af byen. Rize er kendt for sine teplantager. Heavenly lugter i Ziraat Park, er virkelig himmelske dufte. Palm træer så langt som du kan se, kan du beundre i provinsen Artvin . Mange kirker og moskeer Hopa vil finde de seneste havn i Sortehavet og boblende fjedre.