Overvintrende i Tyrkiet

Tyrkiet er ideel til vinteren, kan du nyde en afslappende, varieret og lange ferier. Smukke strande, fine hoteller, et mildt klima (især i vintermånederne) og en lang række fritidsaktiviteter gøre Tyrkiet til et populært vinter destination. Destinationerne på den tyrkiske riviera er de mest elskede, feriecentre og Keme Side, Manavgat, Lara, Belek, Alanya, Incekum se en markant stigning i antallet af snowbirds. Alanya er den mest berømte badeby på den tyrkiske riviera, og selvfølgelig især den smukke Cleopatra strand. Desuden er hotellerne ligger lige ved stranden og centrum. Gæster fra hele verden sætter pris på denne ideelle placering, fritidsaktiviteterne er næsten endeløs. Hvis du har for travlt i Alanya, kan du flytte til den nærliggende Incekum.
Kun omkring 75 km Side anden meget populært feriested for vinteren, fine sandstrande indbyder her for at gøre. En lang strand Vandring og du kan også nyde strandpromenaden.
De steder Kemer og Lara er domineret af de imponerende maleriske Taurusbjergene. Hotellerne er som regel omgivet af duftende fyrreskove, krystalklare vand i det turkisblå hav. Lara er også kendt for sine mange temahoteller herunder et hotel i form af Titanic og i form af en Concorde. Lokale restauranter, caféer og barer er placeret i centrum af Kemer. Derudover bringer et besøg i Kemer Marina værd. En anden interessant udflugt vil bringe dig til de undersøiske ruiner af Kekova.
Er du en sports fan og ønsker at blive længere i løbet af vinteren i Tyrkiet, Belek er det rette sted for dig. Der er mange golfbaner med rimelige green fees lokke mange turister.
En stor forskel, naturligvis, temperaturerne i forhold til Danmark, temperaturerne i vintermånederne, daglig gennemsnit mellem 17 og 21 grader Celisus. Selv vandtemperaturer er 17 til 20 grader celsius er ikke virkelig lav. Synes du det er for koldt, du altid opvarmet swimmingpool på dit hotel til din rådighed. Regelmæssige og billige bus overførsler gør det muligt at besøge. Forskellige kystbyer
Tyrkiet har stadig have visum, men du kan ansøge om visum elektronisk via internettet. Den elektroniske visum er nøjagtig det samme som en normal visum, prisen er den samme. Visummet er gyldigt i seks måneder, og du kan bruge det til at holde op til 90 dage i Tyrkiet. Forskellen er, at du har brug for ved ankomsten til lufthavnen i Tyrkiet ikke længere langs tælleren visum. Du kan direkte til paskontrol.