Spa i Tyrkiet

Kangal
Tyrkiet spa brud med traditionen. Tyrkiet, med sine mange varme kilder allerede fra tidligere år, et fristed for wellness turisme. Historien om det traditionelle tyrkiske bad, hammam stammer fra middelalderen. De fleste af de i øjeblikket anvendes hammams i Tyrkiet er hundredvis af år gamle. Bestemmelse af den strenge renhed af islam. Opførelsen af ​​hammams er designet efter et fast mønster på ydersiden, de er nemme, men på indersiden, vil du se den besøgende en overflod af marmor. Kun i Istanbul, vil du finde mere end 100 offentlige bade, hvor kønnene er adskilt strengt. Et besøg på en lokal hammam er en af ​​de mest vidunderlige oplevelser i løbet af din Tyrkiet ferie. Hendes ophold i en typisk bad tager omkring to timer. I almindelighed, alt forløber efter et fast mønster: Først du sveder på en varm sten omkring 20 minutter, følges dette af et krat med en solid råsilke handske eller gedehår, det næste skridt du fra hals til tå gnides med naturlig oliven sæbe og forsigtigt masseres. Der afsluttes med en olie massage, hvor du vil blive "æltet og strakt." Hvad der følger er klart: du føler dig som aldrig før lempes og forynget.
Svømme og slappe af, slappe af med fisk. I løbet af din wellness ferie i Tyrkiet ikke kun tilbage, selvfølgelig, en hammam. Landet har mere end 1.000 varme kilder, hvis temperaturerne svinger fra 20 til 100 ° C, den helbredende egenskaber af mineralske kilder i antikken allerede var kendt. Det er derfor ikke overraskende, at et stort antal af kurbade og wellness hoteller og deres sundhedsfaciliteter oplevede en støt stigning. Gæsterne kan afhænge af arten af ​​deres klager vælge fra svovlrige kilder, termiske mudderbade og varme kilder klassiske. De fleste pools er placeret i den vestlige del af Tyrkiet, og de er let tilgængelige fra Istanbul, Ankara og Izmir. Den nok mest berømte kurby i det østlige land Pamukkale, som ligger i det nordvestlige Anatolien. Et ægte highlight er naturligvis de hvide kalksten terrasser i Pamukkale. De er blandt de mest besøgte steder i Tyrkiet. I dag bør man ikke bade i terrasser, men de varme kilder ved Pamukkale forskellige hoteller tilbyder et godt alternativ. Nær provinshovedstaden i Sivas i det centrale Anatolien, vil du finde spa Kangal. Hans salt og svovl rige vand giver et utal af små fisk habitat. Fiskene er meget nyttige og hjælpe med heling af hudsygdomme, de gør huden ren ved at gå på gnave. Folk fra hele verden besøger Kangal, at drage fordel af ved hjælp af de små "flydende læger."
De fleste større hoteller i Tyrkiet har en privat hammam og tilbyder mange attraktive spa-pakker. I mange badehuse omfatter ayurvedisk behandlinger.