De vidunderlige tyrkiske strande


Tyrkiet har ikke mindre end 7.200 km vidunderlige strande! Den ultimative blanding af kultur, historie og smukke strande gør det attraktivt for mange. Strandene har roligt og blåt vand. Udover at vejret næsten altid er godt, kan du også besøge de uberørte og skjulte bugter. Kunne du også tænke dig at tage til en af ​​disse smukke strande?



Nedenfor er en liste over smukke tyrkiske strande:


Blå Lagune

Denne smukke strand ligger i den beskyttede nationalpark. Hvor Det Ægæiske Hav og Middelhavet mødes, er det Den Blå Lagune. Navnet skyldes det smukke, klare og lyseblå vand! Denne strand er en af ​​de smukkeste strande i verden!


Kabak Strand

Denne strand er en smuk lille bugt med hvidt sand og krystalklart vand. Når du er her, har du følelsen af ​​fred og ro. Der er en fyrreskov på siden af ​​stranden, hvor du kan nyde naturen! Vi har et bredt udvalg af hoteller i Tyrkiet!


Cleopatra Strand

Denne strand er en af ​​de bedste og mest populære i Tyrkiet. Det er en smuk strand og ideel til vandsport! Der er også fremragende faciliteter såsom butikker, caféer og restauranter. En vidunderlig kombination! Tip: Bo på Eftalia Ocean hotel i Alanya. Hotellet er for nylig blevet renoveret og har mange forskellige faciliteter.


Cirali strand

Denne Cirali-strand er en perle på grund af det glitrende blå vand, og den er omgivet af bjerglandskab. På den ene side af stranden finder du ruinerne af Olympos og på den anden side Chimaeras evige flammer. Masser at opleve!


Kaputas strand

Denne smukke strand ligger ved mundingen af ​​en kløft. For at komme til stranden skal du gå ned ad en lang trappe, men det smukke turkise vand og den hvide strand er bestemt det værd! Udsigten fra oven er selvfølgelig også betagende!


Butterfly Valley Beach

Denne strand har smukke bugter med stejle klipper. Det er billedskønt med de hvide strande og det klare vand! I området er der en sommerfugledal, hvor forskellige sommerfugle flyver rundt.


Konyaalti Strand

Denne Konyaalti-strand er en af ​​de vigtigste strande i Antalya. Hvorfor? Der er masser at finde og se! Perfekt strand, vand, bjerge, udsigt og gode faciliteter med en dejlig boulevard. Leder du stadig efter et sted at bo? Royal Seginus er et smukt hotel, hvor man udover at bade ved strandene også kan have masser af vandsjov med vandrutsjebaner på hotellet.