Kestel venlig og behagelig badeby nær Alanya

Nyd et vidunderligt roligt feriemål, mens du kan finde byens trængsel inden for 10 minutter. Denne badebys hygge og hygge, hvor du stadig kan smage det ægte tyrkiske lokale liv, kombinerer perfekt med det livlige natteliv i Alanya.

Du vil blive forbløffet over de gode restauranter, hyggelige markeder og butikker, som den lille badeby Kestel tilbyder. Nyd autentiske retter i en af ​​de lokale restauranter. De grønne kuperede omgivelser i Taurus-bjergene og bananplantagerne giver et godt feriemål at slappe af. Hvis du stadig vil ud, finder du et stort diskotek ved Dimçay-floden. Du har det bedste inden for rækkevidde under din ferie i Kestel.

Det er behageligt at bo i Kestel hele året rundt. Temperaturen svinger i vintermånederne mellem 15 og 20 grader og havvandets temperatur mellem 10 og 17 grader. Om sommeren kan du fuldt ud nyde adskillige solskinstimer, og kviksølv kan stige fra gennemsnitligt 25 grader med toppe i juli og august til over 30 grader. Tag en afkølende dukkert i havet til tiden med en gennemsnitstemperatur på 18 grader om foråret og stiger til ikke mindre end 29 grader i de varmeste sommermåneder. Klimaet for en vidunderlig sol-, hav- og strandferie!

Hvis du har fået et godt indtryk af centrum under dit ophold i Kestel, så tag ud i de smukke omgivelser i denne badeby. I nærheden kan du besøge Dimvallei, Dimçay-floden og Dimçay-hulen, et smukt grønt stille område. Gå dybere ind i det smukke bagland og gå på en eventyrlystne jeep eller quad-safari. Vi anbefaler at tage en sejltur på Manavgat-floden og besøge markedet i byen Manavgat.

Vil du snuse lidt kultur? Gå derefter tilbage i tiden med et besøg i den romerske amfiteater Aspendos og den antikke romerske handelsby Perge. Masser af valg under din ferie i Kestel.