Handicapvenlig Hoteller i Tyrkiet 2018

Handicapvenlige hoteller i den tyrkiske riviera eller i det tyrkiske Ægæiske Hav tillader handicappede rejsende at nyde en afslappende ferie i 2018. Handikappede skal være i stand til at tilbringe deres afslappende ferie i det tyrkiske Ægæiske Hav uden kompromis. Denne region i det vestlige Tyrkiet er kendt for sit sunde klima, som allerede er blevet værdsat af folk i oldtiden. Hotellet er det perfekte sted at slappe af midt i en middelhavs atmosfære på det krystalklare hav.

Selvfølgelig har hotellerne på den tyrkiske riviera også faciliteter, der gør opholdet så behageligt. Hotellets lobby, poolområder, spisestuer og alle velvære- og fritidsfaciliteter er selvfølgelig tilgængeligt for kørestolsbrugere og fri for vanskelige trapper.
Handikappede badeværelse, vaskerum og toiletter er tilpasset hotellet. De er også udstyret med praktiske håndtag og nødopkaldsknapper.
Udvidede elevatorer er indlysende, så handicappede har nem adgang til alle gulve og terrasser.
Dørene til altaner, terrasser eller badeværelser er ekstra brede.

Ledelsen og personalet på de handicappede venlige hoteller vil også give en god, hjælpsom og gæstfri vejledning under udflugter i området eller til turistattraktion.

Forskellige hoteller har tilpasset deres handicappedes særlige behov. For eksempel kan du bruge en elevator til at nå swimmingpoolen, uden barrierer, du leder til stranden, hvor der selvfølgelig er et godt sæde til rådighed.

Hvis solen er på den tyrkiske egypæiske kyst eller på den tyrkiske riviera, kan gæster i et handicappet-venligt hotel afslutte en solrig ferie med en tyrkisk raki eller en farverig strandside-cocktail.