Evrenseki er en malerisk badeby nær Side

Ikke langt fra Side er den maleriske udvej Evrenseki, ideel til en ferie på den tyrkiske riviera. Evrenseki er beliggende i et smukt klitlandskab og præsenterer sine besøgende som en moderne, kosmopolitisk og familievenlig destination.

Tilbring en afslappende tid på den smukke strandpromenade eller kig på Evrenseki Havns livfulde omgivelser. De lange og fine sandstrande og klare vand inviterer dig til at svømme med hele familien og deltage i forskellige vandsportsaktiviteter. Bagefter besøg en af ​​de mange restauranter, barer eller caféer og nyd tyrkisk gæstfrihed under din Evrenseki ferie.

Under din ferie i Evrenseki kan du selvfølgelig også besøge de antikke ruiner af Apollo-templet og den idylliske gamle by Side.

Evrenseki er ikke bare en ferie for vandnødder og vandmænd. Området omkring Side og Manavagat har dog meget mere end bare smukke sandstrande og klart vand.
Rummelige og venlige hotelfaciliteter i alle prisklasser ligger tæt på stranden. Lokale virksomheder tilbyder alsidige vandsport såsom bådture eller kanoture for hele familien. Kystområdet omkring Evrenseki tilbyder ideelle betingelser for at udforske undervandsverdenen. Kite og windsurfere får også valuta for pengene her.
Det milde klima og de ikke-stærke bølger er lige rigtige for disse vandsportsaktiviteter.

Umiddelbart bag drømmestranden i Evrenseki begynder den kilometer lange promenade. Dette bringer dig fra Evrenseki til Kumköy, hvor du kan finde flere maleriske sandstrande til en afslappende strandferie.

Talrige restauranter, barer og mange butikker i umiddelbar nærhed af stranden gør det til en perfekt dag ved havet. I centrum af Evrenseki kan du besøge det typiske tyrkiske ugentlige marked og nyde den unikke atmosfære i den tyrkiske riviera.

Oplev højdepunkterne på den tyrkiske riviera under din ferie i Evrenseki. Evrenseki er et ideelt feriedestination for udflugter i de varierede omgivelser. Herfra kan du udforske kysten af ​​Belek eller Alanya i løbet af ferien og gå til Manavgat, som ligger kun 15 minutter væk. er placeret.