Adrasan Tyrkiet ligger på en idyllisk bugt

Adrasan ligger omkring 90 kilometer sydvest for Antalya, på den Lycian kyst af Tyrkiet. Adrasan er således ganske langt fra masseturismen var en del af den tyrkiske riviera.
Navnet Adrasan, ifølge forskere distraheret fra Luwian, et sprog, der tales i dele af Anatolien og senere nordlige Syrien.
Ifølge de lokale Adrasan stammer fra tyrkisk og betyder blot "mellem øerne." Siden 60'erne, er det officielle navn på Adrasan "Cavuskoy," landsbyen kaptajnen. En by, der ofte bruges i Tyrkiet. Byen Adrasan forsøgt i flere år at komme tilbage det gamle navn, men stadig uden held.

Adrasan er et landligt samfund, landbruget er den største indtægtskilde for omkring 3.000 indbyggere. En moské, politistation, supermarked, frisør og et par te huse for mænd i hjertet af landsbyen. Hver søndag, en basar holdes ved siden af ​​folkeskolen, kan du være grøntsager, frugt og honning, billigt tøj og nipsting til at købe til daglig brug.

Som sædvanlig er på kysten også fundet i bugten Adrasan dyrkning af landbrugsprodukter, hovedsageligt i drivhuse. De vigtigste afgrøder er peberfrugter, tomater og zucchini. Desuden flere og flere granatæble plantager lagt ud.

Turisme Adrasan er faktisk lige så udviklet som i nærheden Cirali.
Den idylliske bugt er heldigvis forskånet for store hotelkomplekser. Du kan bo i mindre hoteller og pensionater. Desværre har en byggetilladelse for nylig blevet godkendt, og det vil ikke vare længe, ​​før denne smukke bugt er dækket med store hoteller og all inclusive templer.

Indtil da Adrasan er et besøg for naturelskere, dykkere, fiskere, kultur elskere og vandrere værd. Hertil kommer, at to kilometer lange hvide sandstrand skråner blidt ud i havet og er derfor populært blandt familier med børn.
Adrasan tjener som udgangspunkt for mange vandrere af "Lycian Way", en lang distance sti i Tyrkiet for at være en del af Lycian kyst.