Samsun største by på kysten af ​​den tyrkiske Sortehavet

Samsun er en by i den centrale region Karadeniz i Tyrkiet. Samsun er den største by og havn på kysten af ​​den tyrkiske Sortehavet. Samsun har en særlig plads i historien om republikanske Tyrkiet. Samsun satte Kemal Atatürk, grundlæggeren af ​​den tyrkiske republik, de første skridt i uafhængighedskrig, som startede i 1919. Det nuværende navn i byen, kunne være afledt af det gamle græske navn Amisos + ounta (græsk endelse for stednavne) , og derefter til Samsunda Samsung. Det arkæologiske og etnografiske museum i nærheden af ​​Cumhuriyet er dedikeret til den lokale historie og artefakter. Museet er åbent fra 8:30 til 00:00 og fra 14:00 til 17:00
Den Amisos bakke har udsigt over havet og grave. Fra centrum af byen, tage nummer 1 (rød dolmus) og fra det sidste stop Baruthane gå op ad bakke. Du kan også bruge svævebanen fra Batı Park.
Kizilirmak Delta, delta den længste flod i Tyrkiet (1355 km) Kizilirmak oversatte røde flod på grund af sin farve. Delta er ideel til fiskeri og nyde de mange arter af fugle (320 arter).
En af de sjældne træ moskeer i Tyrkiet, Göğceli moskeen, er helt sikkert en attraktion. Bygget i år 1206 uden en eneste søm. Tumuli indeholder gamle grave ovenfor du gå blot en kort afstand fra Park eller Baruthane Batı sporvognsstoppested. Andre imponerende moskeer er Büyük Moske og Haci Hatun Moske.
Samsun Men du kan stadig gøre meget mere. Tag en sejltur (2 timer) langs kysten, med skibet hedder Samsunum. Fisk er også en mulighed, samt paintball beliggende i Körfez, lidt længere væk fra centrum. I Batıpark i en go kart. Vandski, kan du lukke Dogupark. Det interessante Opera tilbyder ugentlige shows. Samsun er en by med omkring 500.000 indbyggere og udlændinge. Hvis du rejser alene, kan ikke få dig til at føle sig ensom, mange unge studerende ofte gerne tale med dig på engelsk.
Der er hyppige flyvninger fra Istanbul dagligt fra andre større tyrkiske byer og nogle internationale (hovedsagelig fra Tyskland) flyvninger i løbet af sommeren.