Demre en af ​​de smukkeste provinser i det sydlige Tyrkiet

Demre i Tyrkiet var en af ​​de vigtigste byer i Lycian civilisation, selv sine tidligste bosættelser dateres tilbage til det 5. århundrede. Demre dag fortryller besøgende med sine historiske levn og naturlige skønhed. Varm er kurset for det meste af året, dette interessante sted, hvor solen kaster lys over historien hilser besøgende hele året. Demre var tidligere en af ​​de seks største byer i den tyrkiske region Lykien, nu Demre er en af ​​de vigtigste provinser i Antalya, perlen i det sydlige Tyrkiet. Ved foden af ​​Taurus bjergene ved siden af ​​den smukke Middelhavet, er Demre også kendt som "slottet St. Nicholas" i Demre har stået sin vugge. Demre er berømt for kirken og museum St. Nicholas. Museet har en historisk kirke og et kapel med en sarkofag, som menes St. Nicholas fik sin sidste hvilested, den hellige Sankt Nicholas døde i en alder af 62 år.
Den antikke by Myra er en anden vigtig sted med vidunderlig historiske levn. Berømt for sin rock gravsteder, byen hilser tusindvis af mennesker, der er interesseret i historien.
Denne by er også stedet, hvor St. Nicholas tjente som biskop. En gammel teater, en basilika og en begravelsesplads er blandt de mest interessante historiske stykker, som du kan se i Myra.
De historiske rester af Andriace er kystbyen Mira ligger ved foden af ​​bjerget ved mundingen af ​​havnen. Stranden i Myra, hvor det blå vand i havet og solen kommer sammen, er det også et levested for de uægte skildpadder.
Den sunkne by Kekova er en af ​​de mest interessante steder at opdage i Demre. Kekova er et unikt sted med sin smukke natur og historiske stykker.
Theimussa, kendt lokalt som Ucagiz Bay, er en gammel by med en naturhavn.
De fleste af de historiske levn i området er gamle grave der tilhører de hellenistiske og romerske perioder.
Den antikke by Sura, nær Myra, betragtes som en af ​​de steder, oraklet Apollon. Her vil du også finde resterne af Apollon-templet og Akropolis. Demre huser mange gamle byer, som er mere end et besøg værd. I den gamle bydel Kyaenai beliggende mod klipperne, kan du besøge en gammel teater, en Akropolis og en begravelsesplads med sarkofager fra den romerske periode.
Demre, beliggende i Antalya, en af ​​de smukkeste områder i Middelhavet, ser frem til de besøgende til at dele skønheder af antikken. Fra Antalya Demre kan du nå nemt og hurtigt, med bil eller bus tager dig i en meget kort tid til dette fantastiske sted.