Zonguldak for en uforglemmelig ferie i Tyrkiet

Zonguldak
Zonguldak for en uforglemmelig ferie i Tyrkiet. I den nordlige del af Tyrkiet , lige ved Sortehavet provinsen Zonguldak , hovedstaden af samme navn . Både by med omkring 100.000 indbyggere og provinsen , der tilbyder turisterne et mindeværdigt ophold. Dette sikres ikke kun de smukke strande på Sortehavet , den utrolige natur , hyggelige byer, og ikke mindst selve hovedstaden . Ved udmundingen af en flod , på bakken ligger den gamle og historiske by. Alt er der for lange ophold til stede . Ud over den store shopping og gode restauranter , er der masser af seværdigheder. Havnen , mange religiøse kirkebygninger , især moskeer , men også de snoede gader , de gamle huse er ideelle til lange gåture. Fra bakkerne har du en vidunderlig udsigt over den store havn og mange skibe. Zonguldak har også en række biografer og museer.
I nærheden er gode strande, som kan nydes i sommermånederne . Vandet her er krystalklart og altid forfriskende , især efter en gåtur langs stranden. De smukkeste strande i området kan findes på Kapuz og Uzunkum . Men nær Zonguldak er meget velegnet til andre aktiviteter. Det kuperede landskab er perfekt til at gå eller cykle .
Vegetationen er absolut smukke og indfødte dyr at fotografere godt. Der er også mange huler i området . Den Gokgol hulen kan besøges. Hulen er unik og er mere end 3 km lang . Hulen kører en underjordisk strøm . En anden unik hule, hulen Cehennemagzi , vest for Zonguldak .