Van Tyrkiet for vandrere og historie buffs

Van
Van i Tyrkiet med en rig historie. I det sydøstlige Anatolien er cirka 400.000 indbyggere i tætbefolkede by Van . Stedet har en rig historie med mange krige og to store jordskælv i de sidste 100 år . Byen blev genoprettet , er det nu en moderne by med god infrastruktur. I nærheden af ​​den venlige landsby er Lake Van , mægtige bjerge og historiske steder . Byen er et ideelt udgangspunkt for vandrere og historie elskere .
Byen ligger på et plateau , der er omkring 1.700 meter over havets overflade . Området består hovedsageligt af træløse græsarealer, på grund af den lille mængde nedbør . Vesten vil bringe 3.500 hektar sø Van . Den smukke panorama er afsluttet ved de mægtige bjergkæder, Mount Ararat over 5000 meter, den højeste top . Dette landskab , med søen og de ​​forrevne bjerge for mange vandrere og naturelskere det ultimative . Hvis der i virkeligheden behøver du ikke ønsker at bo i en af ​​de mange moderne hoteller , kan du også flytte til en lejr.
Find kultur og historie buffs til højen Tilkitepe beviser for en 7000 år gamle boplads . Et andet højdepunkt er den historiske borg eller fæstning af Van . I det arkæologiske museum , finder du alle former for våben , redskaber og smykker beskue . I bjergskove og sletter du dyreven lille og statelige Van kat støde på. Van kat er endda holdt som kæledyr.