Nazilli historiske by i Tyrkiet

Nazilli
Nazilli en smuk destination i Tyrkiet. Tyrkiet er et fantastisk feriemål. Ud over smukke landskaber, drøm strande og mange attraktioner fra fortiden Tyrkiet byder på alt for at gøre din ferie komplet . Folk er venlige og kulinarisk vil trække dig til at opfylde dine .
Et smukt område er provinsen Aydin, i den sydvestlige del af landet , der ligger på Det Ægæiske Hav. I den østlige del af provinsen er den smukke og historiske by Nazilli . Du kan se smukke bygninger . De fortæller dig alt om fortiden. Minareter og moskeer give dig et indtryk af kulturen. Ind imellem er brede gader med træer og gode indkøbsmuligheder. Flere restauranter og snackbarer tilfredsstille din sult . I flere butikker, kan du købe håndlavede elementer billigt. Produkterne er hovedsageligt fremstillet af tekstil, i området store bomuld bestande.
Byen Aydin er også et besøg værd , er ruinerne af Tralles her . Ruinerne af romerske bygninger . I de øvrige omkringliggende byer kan lave smukke bygninger og steder af antikken beundrer. Dette kunne være i Didim, hvor du kan besøge templet. Apollo Du kan endda tage en tur til Det Ægæiske Hav, hvor den maleriske havn i Kusadasi venter på dig . Den gamle bydel med dens basarer og moskeer er næsten et eventyr.