Milas Tyrkiet fortryller

Milas
Milas en lille malerisk by i det sydvestlige Tyrkiet , omgivet af oliventræer , fascinerer ikke kun af de vidunderlige dufte . Tæppevævere i Milas vinder markedet , det gamle antikke Milas lever videre.
Milas er en by i Mugla i det sydvestlige Tyrkiet. På omkring 20 km fra Bodrum lufthavn , en perfekt base for rejsende . Lies I retning af Izmir og Bafa søen med fortryllende kulisse af bjerge Latmos . Det bedste tidspunkt at besøge er fra april øvrigt langt i oktober.
Seværdigheder Milas : Den antikke by Milas , tidligere kaldet Mylasa består , ifølge legenden , da det 5. århundrede f.Kr. . Under en gåtur vil du støde på den lille landsby Herakleia begravelsen hulen Endymion , elsker af månens gudinde Selene . Antique Milas har altid været en religiøs og spirituel by , hvor der ikke kan ignoreres moskeer. To smukke kirker fra det 14. århundrede med en minaret pryder midten af byen. Fra det 1. århundrede f.Kr. . kommer den velbevarede romerske grav . Du kan sammenligne det med vidunder Halikarnassos i Bodrum. Royal også det ugentlige marked i Milas , som er baseret på gamle traditioner . Et smukt syn levere de tyrkiske huse og butikker med kunsthåndværk . De unikke tæppevævere , hvilket bringer ikke kun turister i ekstase , har tæpper af Milas erobret verden. I bjergene finder du også det sted Labranda , finde flere aktiviteter omkring templet .
Men Milas også: olivenlunde så langt øjet kan se , og en livskvalitet, som ikke kan blive bedre. Gå ind i et magisk landskab giver dig en masse sjov, og en afslappende svømmetur i søen Bafa .