Mardin kultur er i live i Tyrkiet

Mardin
Kulturen er i live i Mardin , hovedstad i provinsen af Mesopotamien. Mardin , de maleriske landskaber og kulturer , den mystiske skatte af naturen. Utrolige seværdigheder og trapper formet byen inviterer dig til at gnieten skønhed.
Mardin er hovedstad i provinsen Mesopotamien. Det er beliggende i den sydøstlige del af Tyrkiet og i syd det grænser med Syrien. Fra bakken med udsigt over byen Mardin i dalen i nord og vest , omgivet af Tur Abdin (Mountain ministre ) . Fra januar til marts er de koldeste måneder kan temperaturen falde til 4 grader Celsius i juli og august er sommerværdier nåede 35 grader Celsius.
Seværdigheder: Mardin er en af ​​de ældste byer i Tyrkiet. Mardin er en af ​​de mest multikulturelle byer. Her vil du møde tyrkere, kurdere , arabere og syrere i kulturelle arrangementer. Værd at se er også ørne reden , en fæstning på bakken, hvor du har en smuk udsigt over Syrien og Iran. Selve byen er præget af en arabisk atmosfære. Der er endda et fodaftryk af profeten Muhammed i byens centrum . I Tur Abdin bjergene syrisk -ortodokse kloster Zafaran fra år 493 e.Kr.. , Hvor munkene lever stadig . Lies En af de mest imponerende monumenter i Mardin er uden tvivl den Zinciriye Madrasah fra år 1385 , med dens kupler og monumentale port . Den Kasimiye Madrasah fra år 1469 har en moske , og er lige så interessant som Sitti - Radaviye Madrasah fra år 1177 .
Ulu Cami moske med dens minaret fra år 1176 er en af ​​de ældste bygninger i Mardin . Smukt beliggende på houwerk Abdul Latif moské fra det 14. århundrede. Ottekantede minareter blev bygget på Reyhaniye Mosque ( 1756 ) .
Fritid og kultur : I Mardin , vil du finde en storslået sportscenter, derudover kan du finde stor vandreture og mountainbiking gennem det unikke landskab . Restauranterne tilbyder traditionelle tyrkiske køkken . Nattelivet er sprudlende og i de tidlige timer . Der er så meget at se og udforske . Kulturen er i live i Mardin .