Malatya slappe af i Tyrkiet

Malatya
Malatya er et sted hvor du kan slappe af i de skovklædte bjerge i det sydøstlige Anatolien i Tyrkiet , med en frugtbar slette . Delicious Kunst og kultur at forene sig med naturen .
Malatya er centrum for det sydøstlige Anatolien. Mellem Eufrat og Osttaurus skabt et vigtigt marked og industriby. Den gamle Malatya har sat sit præg på mange stilperioder . Bevis for dette er de mange basarer og seværdigheder at se i og omkring Malatya . På museet i Malatya er antallet af arbejdsulykker er steget voldsomt. Der er fossiler fra bronzealderen, den neolitiske og Kalkolitik . Arbejde af romerne, Urartian , Seljuks og osmannerne . Sand og sten stenbrud var de perfekte steder. De gravhøje og under reservoirerne er stadig nogle værker. Dette omfatter billeder fra bondestenalderen omkring 8000 f.Kr.. Sværd og spydspidser fra perioden 3200-3000 f.Kr. , inskriptioner og statuer , men også de menneskelige grave er fundet fra perioden 4000-1200 f.Kr.. Det er et paradis for alle arkæologer og kunsthistorikere , og der er stadig meget at opdage.
En særlig attraktion er Seljuk madrassa ( skole på arabisk) , som blev bygget af en armensk arkitekt . Komplekset omfatter også et bibliotek, lokaler til bøn og selvfølgelig flere klasseværelser til de studerende. Afslapning og en masse natur at nyde , hvilket er Pinarbasi , woody receatiegebied er besøgt af den indfødte befolkning , men også af udenlandske turister. Værd at se er de mange moskeer, slotte Takaz Pinari , den Madrasa af Sahabiye I- Kubra , mausoleer af Ikiz , badehuse eller karavanseraier og mange meer.In et magisk landskab med gode vandrestier , kan turisterne ikke kun nyde det udenfor , er selv det kulturelle liv i og omkring Malatya meget udtalt . Malatya tilbyder både komfort og fantastiske indtryk , som næsten ingen kan modstå.