Palandoken den mest spektakulære skisportssted Tyrkiet

Palandoken
Tilbring din skiferie i Palandoken, er det langt den mest spektakulære skisportssted i Tyrkiet. De løber er lange og de ​​stejleste, med en samlet længde på 28 km og en højde på 1000 meter. Du føler her ren adrenalin. Den skicenter er nær Erzurum, hovedstaden i provinsen, på den nordlige skråning af Palandoken, stigende til en høj på mere end 3000 meter. Du kan vælge mellem lette pister for begyndere til tunge pister til erfarne skiløbere. På grund af sin geografiske placering sæsonen varer fra november til juni.
Aftener er skråningerne af Palandoken til omkring 22 timer flotte lit.

Sådan kommer Palandoken? Du kan tage et fly fra Istanbul eller Ankara til Erzurum. Shuttle-bussen fra lufthavnen til den udvej tager kun ti minutter. Du vil derefter blive bragt til en af ​​de mange busser til din mountain. Skiområderne er omkring 2000 til 3000 meter. Palandoken har fem stolelifte, en skilift, to baby elevatorer og en gondol.

Nogle meget gode hoteller, en hyggelig skihytte, gode restauranter til at gøre dit ophold i Palandoken komplet. Selvfølgelig kan du leje dit udstyr og ski lektioner er givet.