Ovacik søvnig nabo Hisarönü

For dem, der har for travlt og alt for højt i Hisarönü, skal bestille sin ferie i Ovacik. I den lille landsby behøver du ikke mærke den masseturisme, hotellerne er små og uformelle.

Den idyl på Lycian kyst er kendt, er der flere huse blev bygget uden at beskadige landskabet. Ved foden af ​​Baba Dag, hvor der er et af de bedste paragliding områder i Europa, kan du slappe af på ferie i Ovacik.
Som du kan udforske området med båd over til Lycian kyst. Hele området Området er kendt for sin smukke undersøiske verden, glem ikke at bringe din snorkel. Der er mange muligheder for udflugter fra Ovacik, så du ikke keder sig og ofte er for kort.

Et besøg i Patara er værd at det som havskildpadder lægger deres æg på stranden. Byen Saint Nicholas, den nuværende Demre er nær. Den amfiteater, kirken og rock gravene besøges hele året af mange turister. Bagefter tager i landsbyen en kop te og en velsmagende, tyrkisk snack.

Selv et besøg i Kekova, byen kunstnere, er værd på din ferie i Ovacik. Selvfølgelig kan du også besøge den imponerende Marmaris med sine mange marinaer og mange nationaliteter. Du skal blot tage dolmus givet dig nok så slappe af på den smukke "Blå Lagune" beach bare 10 minutter. I feriebyen Ölüdeniz vil du finde dette smukkeste strand i Tyrkiet.

I de senere år har vi set Ovacik blive en venlig og afslappet resort med en velkomst bjerg briser egner sig til alle mennesker, der søger fred og ro, men stadig ønsker de travle resorts inden for rækkevidde.

Ovacik er en ideel og billig base, hvorfra du nemt kan udforske området eller bare læne sig tilbage og nyde omgivelserne med gode forbindelser til den travle feriested Hisarönü (5 minutter), Oludeniz strand (10 minutter) og Fethiye (20 minutter) .

Området er måske bedst kendt som begyndelsen af ​​Lycian Way Vandrerruter, der løber langs den smukke kystlinje hele vejen til Antalya. I den præ-sæsonen, grupper af vandrere til Ovacik, de udforsker området til fods. Turister, der er interesseret i fotografering og naturen vil finde de mange smukke vandrestier i området.