Ayder ferie i naturen Tyrkiet

Ayder er en af ​​de mest populære steder på den østlige Sortehavet. Ayder er et stykke af himlen, med smukke landskaber fuld af ilt, i alle farver lige fra gul til grøn.
Beliggende på den østligste spids af Tyrkiet Ayder fylde lungerne med ilt. Ayder er især populært med natur og spa-elskere. I Ayder, placeret i midten af ​​et stort og smaragdgrønne landskab, kan du opleve fire årstider på én dag. Ved at deltage i en række forskellige sportsaktiviteter hele året rundt, kan du opleve naturen igen og du vil glemme alle tidligere ferieoplevelser i landet. Ayder en typisk Sortehavet by omgivet af frodige grønne natur. Ayder med sine maleriske stenhuse og træ boutique hoteller og fine restauranter er altid klar til at byde gæsterne.
Ayder hilser besøgende i hver sæson, i sagens natur, sport og Ayder termiske kilder er den mest populære feriemål for den grønneste region i Tyrkiet.
På vej til Ayder, vil du komme på tværs af flere unikke og smukke landsbyer. Ayder er også porten til de smukkeste og mest naturlige højland. Højlandet i regionen er af ubeskrivelig værdi, under dit ophold vil du opleve det i sin mest oprindelige form. Du vil blive imponeret over de store skove prydet med alle nuancer af gul, brun og grøn, stigende til det uendelige blå himmel, som om de kunne røre stjernerne.
Ayder er det sidste hvilested for landsbyboerne på vej til det skotske højland. I Ayder kan du gå rafting og vandreture om sommeren og snowboarding og bjergbestigning om vinteren. Du føler renset bogstaveligt efter at have drukket det friske vand fra vandhaner, men også fra de forskellige vandfald. Ayder er ikke kun centrum for nationalparkerne, men også af de termiske kilder. Det er kendt, at den termiske centrum af Ayder er effektive i behandlingen af ​​forskellige sygdomme, og også er til gavn for huden.
Kort sagt, Ayder er det perfekte feriemål for turister på udkig efter en ferie i skødet af naturen.
Den nærmeste lufthavn til regionen er baseret i Trabzon. Når du er ankommet i Trabzon kan du fortsætte din rejse med bus eller privat bil.