Avsallar smukke badeby i Tyrkiet

Avsallar smukkeste badebyer i Tyrkiet. Når du bor i Avsallar, vil det mangle noget. Denne smukke badeby i Tyrkiet har flere strande, en varm, blid klima og en hyggelig og livlig center. Desuden er her er du kun 25 km fra Alanya. De smukke grønne omgivelser inviterer dig til at tage afslappende gåture eller cykelferie i Avsallar. Men selvfølgelig også mange (historiske) seværdigheder at udforske. Så Avsallar byder på noget for enhver smag!
Nær Alanya

Avsallar ligger cirka 25 kilometer vest for Alanya og omkring 105 km fra Antalya. Selvom du kan finde alt til din ferie i Avsallar, hvad du behøver, er afstanden til bygge bro over den store by Alanya godt. Du kan medbringe din egen transport, men også med offentlig transport. Som den vigtigste kystvejen løber gennem centrum, forbindelsen til Alanya og Antalya er meget god. I umiddelbar nærhed er hovedsagelig hoteller.
Avsallar har flere smukke sandstrande. Der er strande i nærheden, som består af fint grus. Fordi havet er relativt roligt og ikke for dybt, kan du svømme. Dette gælder især i sommermånederne, når havvandet er lækre genopvarmet. Det er et godt tidspunkt for din ferie i Avsallar.
Som med alle steder på den tyrkiske riviera gælder også Avsallar du kan nyde en blød og varmt klima. Især i sommermånederne, kan temperaturen nå op over 30 grader. Fra april til september kan du næsten være sikker på sol og lidt at ingen regn. Uden for disse måneder temperaturen forbliver behagelig. Således i vinteren temperaturen i gennemsnit 17 grader Celsius, er blevet fundet i denne tid eller muligheden for lejlighedsvis et regnvejr.
På området Avsallar du finde dig selv i et dejligt grønt område, hvor du kan nyde cykling og gang. Der er flere skove med picnic områder, som du kan udforske. Alara-floden løber igennem Avsallar det. På denne floden er en af ​​de bedst bevarede Caravanserai Tyrkiet Alarahan fra det 13. århundrede. Desuden er der omkring autentiske landsbyer, ruiner, huler og andre (historiske) seværdigheder. Under dit ophold i Avsallar bor i en lille og hyggelig badeby med et livligt centrum. Her kan du nyde shopping, men du vil også finde flere barer, caféer, terrasser, restauranter og anden underholdning. Hver onsdag er også et marked i centrum. Derudover er der også en større Alanya by i området, som også har meget lidt at gøre. På strandene omkring Avsallar af enkeltpersoner som en bred vifte af vandsport.