Tyrkiske køkken sund og varieret

Køkkenet i Tyrkiet anses for meget sund og varieret. Den kulinariske arv af landet blev bragt til perfektion i løbet af Osmanniske Rige. I paladset af Sultan i Istanbul var hundredvis af kokke ansat. Hver kok arbejdede ifølge den kulinariske viden og traditioner hans region og hans sang afstamning eksempel fra Grækenland, det sydlige Balkan og arabiske lande tydeligt i hans retter kommer tilbage. Mange retter er perfektioneret og derefter skabte en kulinarisk triumf i landet på Bosporus.
Grøntsager en side parabol, appetitvækker eller vigtigste kursus.
En central rolle i tyrkiske køkken spiller aubergine. For eksempel i form af cremer, fyldt med alle mulige ingredienser, tilberedt på grillen, sydende på panden eller i en gryderet. Selv artiskokker, bønner, agurker, græskar, porrer, okra, rødbeder, spinat, zucchini og løg er normalt til stede. Indeholder også hvidløg til tyrkiske køkken, men mindre end du måske tror. Peppers og tomater er kulinariske import fra udlandet, der er kreativt integreret i det traditionelle køkken. Oliven kommer i mange varianter.
Bælgfrugter er en af ​​hjørnestenene i køkkenet på Bosporus: ærter, bønner og linser er hovedsageligt bruges til suppe retter og gryderetter. De tyrkiske vegetabilske kreationer er simpelthen forbløffende, især de tyrkiske startere er imponerende.
Kød har traditionelt været mindre populære.
Kød spiller i tyrkiske køkken er traditionelt en temmelig beskeden rolle. Lamb, fåre-, kylling og oksekød er de mest almindelige og er normalt serveres grillet. Da Tyrkiet er omgivet af fire have, er der naturligvis mange fisk. Hvem under ferien opholder sig i en tyrkisk kystby, bør de lokale fiskespecialiteter definitivt prøve. En sand delikatesse ligger ved Sortehavet, er Hamsi (sardiner), tjente hun på forskellige måder.
De fleste tyrkiske retter er milde og respektere smagen af ​​hver af ingredienserne. Honning er en vigtig sødemiddel, de vigtigste krydderier omfatter dild, mynte og persille, men også laurbær, oregano, salvie og timian. Olieret rød peber flager drysses over kødet.
Sød som en dessert.
Hvis du er en kulinarisk rundtur i Tyrkiet, ikke se på et par mere pounds. Lokum (tyrkisk delight) er naturligvis kendt for dig, men der er også masser af puff kager, cookies eller budding desserter. Mange søde sager kommer med lokkende navne. Ifølge de elskende i Tyrkiet, de har også den bedste is i verden.
Cay er en sort te og den tyrkiske nationale drik. Den anis gin Rako, tyrkisk Kahve mokka overflade hvert måltid. Ud over de vine fra Tyrkiet fortjener opmærksomhed.