Krise Rusland "mulighed for tyrkisk turisme '

Tyrkiet ser muligheder for turisme i 2015, på trods af krisen i Rusland. Hvis flybilletter er billigere, vil endnu flere russere kommer til Tyrkiet. Krisen i Europa og Rusland, giver gode muligheder for turistsektoren i Tyrkiet, efter Basaran Ulusoy, lederen af den største turist organisation i Tyrkiet, vil flyselskaberne være i overensstemmelse med de voldsomme oliepriser, deres billetpriser skal også falde betydeligt. Basaran Ulusoy kalder "Lad flyselskaberne støtte os ved at sænke priserne."
I turistsektoren i Tyrkiet 800.000 beskæftigede og sektoren primært tiltrækker store russiske turister. Den seneste depreciering af rublen fortsat et stort problem for næste år, som kunne bruge mindre. "Udvikling af forbindelser med Rusland er meget vigtigt for os," sagde Basaran Ulusoy. Tyrkiske præsident Recep Tayyip Erdogan har meget gode relationer med sin russiske kollega Vladimir Putin.
Turistsektoren er blevet meget vigtigt for Tyrkiet og er tidoblet i det seneste årti. Turisme er ikke kun vigtigt ud fra et økonomisk synspunkt, turisme betyder civilisationen, udvikling og fred. Tyrkiet er selvfølgelig kendt for sin sol, hav og sand, men også turismen mere fokuseret på kulturen i landet vokser og kan være endnu mere vigtigt.