Troja Tyrkiet

Troja
Troja, en turist destination i Tyrkiet. Alle kender historien om Troja af Homers Iliaden , som fortæller om den trojanske krig . Byen blev betragtet som uindtagelig blev erobret af grækerne med en liste.
Græske soldater gemte sig i en træhest , der blev givet. Ved trojanerne for en velkomstgave Under hilsen kom soldaterne fra hesten og erobrede Troja. Hvorvidt denne krig nogensinde har fundet sted , er det stadig uklart , måske er det bare en historie. Den antikke by Troja i det nordvestlige Tyrkiet, blev opdaget af en tysk forretningsmand og amatør arkæolog Heinrich Schliemann i 1873. Arkæologerne fandt resterne af byen , som blev ødelagt i år 2450 f.Kr. af en brand. Øjeblikke senere , fandt han skatten af ​​Priamos , kongen af ​​Troja. Udgravningerne og arkæologisk forskning i regionen stadig fortsættes. Resterne af det gamle Troja er placeret nær den tyrkiske by Truva , som nu er blevet et turistmål . Regionen er blevet erklæret en national historiske park i 1996. I 1998 ruinerne blev inkluderet på World Heritage List over UNESCO .
Ud over en række arkæologiske fund også en træhest bygget. Via en stige kan du klatre ind i lastrummet på den 20- meter høje hest. Mange af den antikke by Troja er ikke længere synlig . Udgravningerne kan findes på en bakke omkring 6 kilometer fra kysten. Det er beliggende i et smukt område i det vestlige Tyrkiet. Kysten af Dardanellerne byder på smukke strande, som konkurrerer med strandene i de berømte feriesteder i syd kan nemt .
Smukke boliger kan findes i den smukke havneby Canakkale . Der kan du slentre gennem smukke orientalske basarer og lækker mad i en af ​​de mange restauranter.