Tokat fantastisk ferie i Tyrkiet

Tokat
Tokat en by med fantastiske seværdigheder . Tokat , en by, der bevæger sig , fantastiske seværdigheder at forbløffe . Fascinerende kunsthåndværk og kulturliv inviterer dig til at deltage i forskellige aktiviteter . Tokat er en velkommen destination, som mange indtryk efterladt. Tokat ligger ved mundingen af ​​Tokat Suyu .
Det er hovedstaden i provinsen mellem Sivas og Niksar .
I sommermånederne , temperaturer mellem 13-45 grader, og om vinteren minimum temperaturerne vil være omkring minus 20-30 grader.
Attraktioner Tokat : Ali Paşa Külliyesi fra år 1565-1572 , består af en moské , et bad og en Koran skole . Bag klokketårn af Tokat er Bey Sokagi er det smukt restaurerede huse, en moske og en minaret gitter 1922. Herregårde kan findes i distrikterne Aksu Mah og Mah Müftü . Den teologi skole Çukur Medrese stammer fra det 12. århundrede . Det blev restaureret under Sultan İzzettin Kaika 'Us . Mausoleet Ebul Kazim Turbesi fra det 13. århundrede , er graven af ​​den statsmand Ebul Kazim Ali Bin Tusi Kendisi .
Et af de ældste moskeer er Garipler Camii fra år 1074 . Også fascinerende er det arkæologiske museum Gok Medrese fra årene 1271-1277 . Den storslåede indgang forbløffet samt samling af ikoner eller arcade af blå fliser . Værd at se er klostret Halef Gazi Tekkesi fra år 1292 , med sin hvælvet bøn. Der er mange flere attraktioner Torkat at man ikke skal glemme. En sightseeing tour er absolut værd.
Udover de smukke vandre-og cykelruter , kan du også deltage i forskellige festivaler. Den kirsebær festival i Zile finder sted den første søndag i juni. I juli er der den populære festival i Niksar Basciftlik tæppe , og der er flere festivaler i juni og juli i Almus og naturligvis i Tokat .