Sivas spa i Tyrkiet

Sivas spa
Sivas spa ferie i Tyrkiet. Sivas er en himmelsk feriested i det tyrkiske Anatolien , med smukke kurbade og wellness-centre . Natur og kultur ledsage dig på din vej gennem den fortryllende natur og smukke festivaler.
Sivas er hovedstaden i den eponyme provins i det centrale Anatolien i Tyrkiet. Der er en lille lufthavn der . Byen er helt klart og uden megen trafik kaos . Alle attraktioner er inden for rækkevidde Sivas . Historien i byen går tilbage selv til det 7. århundrede . Byen havde forskellige navne og mange kampe . Sporene fra fortiden stadig præger byen. Sivas har meget smukke bygninger. Du kan starte din udforskning på Vali Konagi ( sæde for guvernøren ) eller Hukumet Meydani ( sæde for regeringen ) . En vigtig rolle Cumhuriyet University med 15.000 studerende . Fra det 13. århundrede kommer den teologiske skole Gökmedrese , med en smuk veranda og en dobbelt minaret . Det er en af ​​milepælene i byen Sivas . Fremtrædende digtere som Pir Sultan Abdal Asik Veysel eller har gjort byen berømt. Altid attraktive ligger ruinerne af Church of the Holy Cross , med en storslået trone Kings of Artsruni og Vaspurakan . Perioden for Seljuks ( 13. årh.) var den største og rigeste. Nogle udtalelser fra denne periode er: Mavi Medrese fra år 1271 , det Sifaiye Medresesi fra 1218 og Cifte Minare Medresesi fra 1271 . Ulu Cami Medrese fra år 1196 er den ældste moské i byen. Osmannerne har sat deres præg , tager for eksempel badet Kursunlu Hamami fra 1576 . Udover at nyde kultur , opdage landskabet og dufte af ren natur vil være yderst godt for din krop og sind.
Sivas byder på mange termiske bade og kurbade. Gæster fra hele verden kommer til Sivas til aktivt at slappe af og nyde .