Kirsehir Tyrkiet nyde en blanding af kulturer

Kirsehir
I midten af ​​Anatolien , er Kirsehir . Her kan du nyde en blanding af kulturer , smukke bugter , guddommelige bygninger. Under din ferie i Tyrkiet Det er også et paradis for kunst og kulturelle historikere. I midten af ​​Anatolien , denne charmerende by er et stort turistmål . Den tyrkiske Kırşehir er også provinshovedstaden i det centrale Anatolien. Her lever kurdere, tyrkere og arabere, en klar blanding af forskellige kulturer , de byde dig velkommen i en virkelig fantastisk indstilling. Om sommeren kan temperaturen nå op til 45 andre grader og om vinteren er det frysning koldt ved temperaturer op til minus 25 grader Celsius.
Attraktioner og nær Kirsehir : den smukke bugter omkring Limanköy , Cilingoz , Kıyıköy og Ingoz , den spændende Stalaktit Dupnisa og slottet. Du kan slappe af i kurbade Kavakli Mese eller Incekoru . Perfekt til krop, sind og sjæl. Dette tilføjer også kilden Ayazma klosteret Midye hans side. Kultur-elskere er interesseret i de smukke moskeer som Kadi , påsken Bayezid , Eski Cami, Cerit Ali påsken og mange andre. Spektakulær er kilden til Kadi og mausoleer af Zindan eller Binoklu Hasan Baba . En interessant mulighed er at Kıyıköy , her kan du besøge gamle cliff boliger og Aya Nikola Kirke beundres fra det 3. århundrede . I Kirklaeli museum over 3.500 fund og dokumenter fra byen og regionen udstillet . Bygningen er støttet af fire søjler og har en karnap . Kalkmalerier pryder vinduer og buer.
På plateauet Kıyıköy , vil du en af de smukkeste bugter i en blomst -fyldte landskab finde. Vandrere vil nyde den smukke natur . På en anden udflugt nær grænsen til Bulgarien , kan findes på Igneada en rolig og uspoleret kystlinje . Her kan du fiske , vandre, svømme i en naturlig fredeligt miljø. De godt afmærkede stier er ideelle til cross atleter.