Tyrkiet ferie 2014

Tyrkiet
Tyrkiet og mere populære. Selvom at afklare nogle lande med færre turister , Tyrkiet er fortsat en stigende destination for hollandske turister. Landet velkommen i de første seks måneder af dette år mere end 9,4 procent mere hollandske turister end i samme periode i 2012. Det samlede antal turister til Tyrkiet i første halvår steg med 18 procent. Især i maj måned var der en mærkbar højdepunkt. Især var Antalya (37 procent) og Istanbul ( 28 procent ) signifikant flere udenlandske besøgende. Især de all inclusive -system , klima, smukke strande , kultur, natur og venlige mennesker er ofte nævnt som vigtige årsager til Tyrkiet helligdage.
Tyrkiet er så forskelligartet, at hver turist vil opnå værdi for pengene. Af afslapning på stranden, hurtige sne skråninger , et pulserende natteliv til historiske byer , tilbyder Tyrkiet den rejsende alt, hvad han ønsker . Den varme gæstfrihed, behagelige klima og kosmopolitisk kultur gør Tyrkiet til en speciel ferie paradis. Tyrkiet lader dig nyde og gøre hele året.
Generelt:
Tyrkiet er omgivet af fire have byder på mange afslappende ved de smukke strande i forår til efterår . Afslapning også wellness, der er mange kurbade og typiske tyrkiske bade , kan du sige, at der er en sand badning kultur.
aktiviteter:
Sports-fans vil få deres penge i Tyrkiet. Til lands, til vands eller jord de aktive vacationers få deres penge. Man kan vælge mellem : golf, vandreture, ski eller snowboard , mountain biking, sejlads, rafting , windsurfing , bjergbestigning, dykning, beachvolley.
kultur:
Historien om Lilleasien er et af de mest interessante. Landet mellem Asien og Europa har tretten civilisationer, der har sat deres præg . Sådan finder spor af forhistoriske hulemalerier , græske og romerske bygninger, osmanniske kunst og meget mere. Så er der de alsidige kunst og kunsthåndværk. Ni tyrkiske byer er blevet erklæret af UNESCO som World Heritage , herunder de historiske områder i Istanbul og ruinerne af Troja.
Dyr :
De rige flora og fauna i Tyrkiet kan bedst beundres ved at besøge en af ​​de mange naturreservater og nationalparker. Besøg
Med sine mange plateauer , lad bjerge, huler og bugter Tyrkiet i hjertet af naturelskere slå hurtigere . Tulipanen er oprindeligt fra Tyrkiet og er logoet af landet.
kulinarisk :
Kulinarisk er der meget at opdage i Tyrkiet. På kysten er lækre skaldyr på bordet, den alsidige køkken køkken Tyrkiet indeholder også lækre retter med grøntsager og kød. Du skal også være sikker på at prøve de lækre desserter .