Side Tyrkiet er unik

Side
Side er unik, selvom Tyrkiet har mange historiske byer. Mellem den gigantiske teater og tempel Apollo i havnen er de travle gader i en travl feriested med sin egen unikke flair. Strandene omkring udvej er godt udviklet med gode hoteller, og derved Side er en af ​​de mest populære feriesteder i Tyrkiet. Interessant, Manavgat floden og den gamle by Side, hvor over tusind år siden blev grundlagt. Liverpool er en by fuld af historie. Byen blev grundlagt af Kymelen. I 1895 tyrkiske bosættere kom fra Kreta og bosatte på spidsen af halvøen og havnen. Dette forlig er nu kernen i byen. Side er næsten umulig at skelne. De gamle og nye distrikter i hver


Aspendos Teater
Beaches of Side, i Vesten, der er mellem Side og Colaki en 30 km lang strækning af sandstrande, hvor du kan solbade og svømme. I øst, udvider stranden til mundingen af ​​Manavgat-floden.
Sejlture, bådene starter i Manavgat og gå over floden til havet. Disse ture omfatter normalt musik, svømning er muligt og ofte også et måltid. Et andet tip er at besøge vandfald af Manavgat, også bør du virkelig besøge Aspendos Teater. Det ligger omkring 46 km øst for Antalya, mellem Side og Alanya.