Dalyan er en af ​​de mest attraktive feriesteder på den tyrkiske Lycian kyst

Dalyan
Dalyan er en af ​​de mest attraktive feriesteder på den tyrkiske Lycian kyst. The Dalyan floden, der forbinder byen er den smukke Koycegiz-Gölü mere gennem Dalyan Delta med den tyrkiske Ægæiske Hav. Afventer smukke Ituzu strand turister. Dalyan var engang en lille landsby, der levede af fiskeri og landbrug. Dalyan er etableret i det 19. århundrede. På havnen finder du en moske fra denne periode. Oversættelsen af ​​Daylan er fisk fælde. Nogle gamle eksemplarer af denne fisk fælder stadig forankret i floden. De Daylan kærester er det beskrevet byen som "brugervenlige". Den turistmæssige infrastruktur er i dag lidt at ønske. Mange smukke opholdsrum, meget overkommelige restauranter og barer, te haver, en landmænd marked, souvenirbutikker, for ikke at nævne en stor flåde af lystbåde, der venter på kunder. En af de vigtigste destination er ved siden af ​​Ituzu Koycegiz søen og stranden, den antikke by Caunos. I dag er der bor i Daylan mange tyske og britiske pensionister.

Kaunos, den antikke by af Carians.
De nuværende Ruins er omkring to kilometer fra Daylan på den anden side af floden. Værd at se i den ødelagte by i første omgang Akropolis, amfiteater og rock gravene. Hvis 152-meter høje klatring Acropolis har også en imponerende udsigt over mundingen af ​​floden Dalyan og Koycegiz til søen.

Den mest populære destination Koycegiz søen, som ligger på den vestlige bred, mudder bade i Horozlar Koyu. Især børn finder det smukt.