Antalya romantisk weekend 2017-2018

Er du på udkig efter en romantisk ferie for to, eller til romantiske øjeblikke med venner og familie i 2017 eller måske i 2018? Bliv inspireret, bugten Antalya er en reel bedøvelse.

Dyb blå, krystalklart vand, overlappende bakker og fjerne bjerge, frodige vegetation med cedertræ, oliven, fyr, johannesbrød og palmer og den dybblå himmel, show fra de første minutter rise romantiske følelser. Det er denne romantiske destination inden for rækkevidde. På mindre end fire timers flyvning fra Amsterdam til Antalya. Der venter en romantisk hotel for dig, med al komfort. Et stenkast fra det gyldne sand på den såkaldte tyrkiske riviera. Høje palmer, slappe af i den luksuriøse pool eller nyde solen på dit komfortable strand stol. Nyd under denne ferie i 2017 eller 2018 og fremmest er du nødt til at gå glip af i hverdagen. Med en gennemsnitlig temperatur på 24 grader Celsius og otte timers sol om dagen, du kommer i løbet af året i en feriestemning.

Hvis du vælger at oprette en altomfattende ferie, ikke gøre dig bekymret. Selv forældre med babyer er velkomne til at slappe af her. Dine børn vil blive passet godt under underholdningsprogram og du endelig har tid til en romantisk tur på stranden, læse en bog, eller en cocktail på stranden.

Moderne hoteller formået at imponere med en fantastisk atmosfære og smagfuld indretning. All Inclusive at forkæle dig med lækkerier fra buffeten, en sen morgenmad og personlig service. Tyrkisk bad, sauna, spa og massage tjenester leveres i luksus 4 og 5 stjernede resorts, ligesom tennis, aerobic, fitness, dart og bordtennis som standard.

Måske du er på udkig efter mere ro, under dit romantisk ferie i Antalya du vil helt sikkert finde en dejlig plet ved poolen og nyde klavermusik i cocktailbaren.
Men der er tusind måder at gøre en romantisk tur, er der kun én destination som Antalya.

Tyrkiet er et land, hvor man kan gå på jagt efter kultur. Her kan du gå i fodsporene på romerne, byzantinerne og grækere. Derfor bør du også tage under dit romantisk ferie i Antalya uden for murene af hotellet. Book en tur eller bruge en bil.
Perge, Termessos og den gamle havn er lige så spændende som den vulkanske landskab af Kappadokien og de spektakulære vandfald.

Tilbage i dit hotel i Antalya kan du nyde den blide lyden af ​​havet og den smukke solnedgang. Har du nu kan have endnu et spørgsmål: hvad romantiske hotel er vores hotel i 2017 eller 2018?