Efteråret ferie på Turkish Aegean Coast

Ferie i Tyrkiet, gå ud med hele familien i efterårsferien til den tyrkiske ægæiske kyst. Efteråret er en ideel tid til at nyde med familien af ​​solen og hvad bedre sted end på den tyrkiske ægæiske kyst.

Blot et par timer til at flyve her i efteråret er varm og du kan endda svømme. Så hvad kunne være bedre end afslappende at tilbringe efteråret på den tyrkiske ægæiske kyst.

Regionen er en af ​​de mest populære turistmål i Tyrkiet med sin sydlandsk stemning, i efteråret ideel til et ophold med familien. Dagtimerne temperaturer er over 20 grader, og der er lidt nedbør, og du kan svømme hver dag i havet eller ligge i solen. Selvom solen, havet og stranden inviterer dig til at slappe af, en udflugt til det område af Turkish Aegean Coast så interessant. Der er mange verdensberømte gamle antikke byer som Efesos og Pergamon, den travle havn byer som Bodrum og Marmaris inviterer dig til at slentre og shoppe. Hvis du derefter aften på hotellet kan nyde solnedgangen, bestået ferie hver familie alle sammen.

Under din ferie på den tyrkiske ægæiske kyst du ikke gå glip af dine sportsaktiviteter. Alle kan være her eller fortsætte sin atletisk sport. Stavgang og cykling giver mere glæde i behagelige temperaturer. Har du lyst til at lære en ny sport, gå ud på vandski.
Tyrkiet har længe været en ferie destination, hvor fremragende golf kan spilles. Hvis dine børn have det sjovt på børnene, kan du endda ramme en bold.

Selv om faldet i Vesteuropa er kommet det stadig ideel strand vejr i september og oktober på den tyrkiske Ægæiske Hav. Nyd solen, hav og sand og have det sjovt sammen med hele familien, tage en tur langs stranden og stop for en kop kaffe og en is, og du vil være tilbage på tilbagevenden med glæde tænke over dit efterårsferien på Turkish Aegean Coast .

De mest berømte resorts er Bodrum, Marmaris og Kusadasi hvert af disse steder har omfattende turistfaciliteter.